Thursday, June 9, 2011

Baru Masuk Kerja

Assalamualaikum...

arini baru masuk kerja. Pheww..5 hari di terengganu...Penat jgn cakapla..rasa nak MC je ari ni..tapi sebab semalam dah EL, kenela kerja..Sib baik aku dah siapkan 2 modul before bercuti..so, lega di situ..:-)



see..penuh ngan kete laman mak aku..sampai tak muek. dah nama pon adik bradik ramai kan..camnila ghopernye...ade yg kena parking kat kawasan lapang belakang umah. Nampak tak Mr. P aku kat bawah garaj tu? eheheh

maknanya...encik suami aku ikut balik tau! sonot sgt2..dia tak sampai ati tengok wife dia sedih2..huhuhu

tapi yang tak sonotnye kejap aje dia di terengganu. Satu malam je. Ahad malamnya terus gerak ke shah alam, then heading tu Kedah. Kerja Kerja Kerja!

semalam, aku tumpang abang aku balik ke shah alam..kira okla..at least sempat jugakla suami aku merasa nasi dagang n mcm2 lagi..ehehehe

okla..nnti2 aku kasi tempek gambor ajela.byk gambar rafiq aku snap. sonot kan main jumpe sepupu sepapat dia....bergaduh pon ye jugak..haih...


ari ni ade 2nd registration e-pjj students..so, bz skit kat ofis...


terima kasih kepada kwn2 yg sudi singgah n tinggal komen even tuan tanah takde..hehehe nnti den free den p umah kome ye...

daaaaa

15 comments:

KuNanGKuNanG said...

wah..mesti sronok & mriahkn? hubby balik gak mesti xsedih2 lagi..he3

LYAfrina said...

BESTNYER G2... MMG MERIAH KAN BILA BERKUMPUL...

ajumohit said...

wah syioknya berkumpul ramai2...
selamat kembali bekerja mek rose

mamalieyna said...

waaa meriah...kalau kg eina, depan umah kalau nak pemandangan gini, time raya jer, semua balik serentak..best~ tetiba syahdu plak, rasa cam lama tak dpt kumpul sama2..huu~

Ena said...

eh! lebih kurg la ngan umah mak ena juga.. mesti penuh je parking.. hihi.. Mr P? Mr. Persona tu yeh? tinggai kat sana ker? dah kater balik ngan abg.. ngee..


windu nasi dagang.. sob sob.. tak pe lah sehari pun.. ada gak jenguk nye tu kan..

Ena said...

ok ok.. baru paham.. huby yg bawak.. keh keh keh.. blur kejap.. :P

MrS. F!zA said...

kali ni blk kpg agk kurg best..cuaca panas gilerrrr...smpai sakit kepala berturut2..adehh..darwisy plk siang hari asyik merap je ngantuk tkleh tido sbb panas..huhu

zaidah said...

lama jugak rose kat kampung...seronoklah dapat makan nasik dagang puas2.....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mesti bestkan dpt kumpul ramai2..
samalah dgn umah mak lily klu time raya..adik beradik pun mmg ramai..klu dh berkumpul tu riuh sekampung..tp raya ni rasa x best..x dpt balik..hukhuk..sedaih..

Hanis Azla said...

klu kat luar rumah dah pack mcm tu.. kat dalam rumah tentu lagi pack kan.. seronoknya.. balik bercuti ramai2 gitu..

Fieza79 said...

best nya balik kg...puas ke bercuti tu...lama gak tuu...

lg ramai yg berkumpul lg seronok kan...makan ramai2..tido ramai2..lepak ramai2...hehee

lydzar said...

tu la dia sayang sorang suami pada isteri dia kan..selagi boleh dia takmo kecewakan..

Dee said...

seronoknya bila semua adik beradik ada di kg kan..jgn sedih2 tau..

etiey.com© said...

balik kampung seronok bangat kan... adik beradik ramai time raya meriah mek ros...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kunang2,
ye mmg bes..tapi tak bes bila dia dah balik shah alam.wuwuuw

lya,
time2 coti sekolah ajela ade peluang camni..:-)

aju,
thanx..:-)

iena,
time raya kadang2 je camni..tu pon if kami balik umah mak seerentak..eheheh

ena,
hahahaha..sabor jela mek na ni...

fiza,
rafiq pon demam tau balik kg..panas yg amat!

kak zai,
makan sampai muntah ye kak..eheheheh

lily,
samela kita..raya ni tak balik kg..huhuhuhu

kak haniz azla,
ha la kak..dalam umah cam sardin!

kak fieza,
betul betul betul..semua sama2...:-)

lydzar,
yes...im touched! syukur ade suami yg nak melayan kerenah isterinye ni even dia pon pening kepala sbb penat..eheheh

kak dee,
tak sdih2 dah..:-)

etiey,
time raya jgn cakapla..tapi tahun ni tak meriah kot..tak rmaai balik umah mak..memasing turn umah mertuak!