Thursday, June 23, 2011

Arrgghhhh...semputtttt

Assalamualaikum...

arrghhhhh semputttttt.........sape tengok maharajalawak tau la peserta mana yg duk ulang dialog tu..mmg kelakar habessssss..vote for sepah!

arini mmg semput skit. blog pon dah kat kul 5 baru nak nak hapdet! 

arini takde ape nak merapu...semput lagi ni. mata dah naik juling duk format modul.

cer tengok gambar bawah ni...mane tak semput...tambah lagi ngan melantak ke ape tu?? ish2..tak senonoh tol mak buyung ..tu pon ade lagi kang g makan biskut kering plak ni..ehehehhe...






uih...meja sape la bersepah benor tu?? uhuk!




arrghhhhhh semputttt.....tanjat boboi!

17 comments:

LYAfrina said...

DAP R MAKAN BURGER MC d

KuNanGKuNanG said...

xper makan lbh ckit..sbb mkn kan tuk 2 org..he3

*azni* said...

ehh,sama la..azni pun br lepas makan big mac ni.haha..hari gaji la katekan..huhu..

exora said...

yummy sedap tu makan md...semput sehari xper...:)

Hanis Azla said...

nasib baik ada gambar mad rafiq kat atas meja tu.. klu tak mmg tak tahu meja siap tu.. he..he.. makan utk dua org.. mmglah kena lebih dar biasa kan rose..

mamalieyna said...

alaaa dh habis maharaja lawak baru sedar, rugi sungguh tak langgan channel tu..hukhuk..sllu layan kt utube jer..huu~

aduuh mekna pun semput tgk menu tu..hee~

aLyNnZ said...

xper rose makan utk 2 org..utk baby dlm perot..sweet nyerr...

r|nA @ ja|j|na said...

salam kenal ;)

time ngandung ni mmg rajin bebenor drive thru ke mcD..biasa pagilah, sbb suke ngan hash brown dia..

fuadnis said...

hahahaha...memang kelakar lawak sepah hari tu.....tanjat boboi!kih kih..kitepun suke sepah..tp kite harap jozan yg menang...aci tak??akekeke....

ajumohit said...

takpe mknla rose, nnti dh pantang tak leh mkn hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dap nye..dh lama x mkn Burger MCD.. ;)

Bionic women said...

dah lama ler x makan mcd...
teringin ler plak asenya..GCB.hehe

LiFe KaMi said...

mlm2 tgk MacD bebunyi plak perut ni..
sepah mmg best harap bole juara lawan jozan..:)
header tu menarik, ayat tu yg kelakar..hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Biasa la rose... sal dulu masa peknen pun asyik dok 'ngap' je kerjanya... hehe

hahahaha... memang lawak guling2 la tengok sepah masa episod tu... gelak sampai kuar air mata...

Yan said...

Maria,

masa pregnant ni kurang2 kan fast food. bahaya kat baby...sian dia..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lya,
mehla join eheh

kunang2,
alamak. tu yg jd makin lebor tu. mkn utk 2 org..ngee

azni,
kat sini kami panggil..ari menuai..heheh

exora,
yes, semput kdg2 je..biasa tak semput ehhe

kak hanis,
keh2..gambar penyeri meja jugak utk saya..:-)

iena,
takpe2..leh tengok kat youtube..eheh

alynz,
alorr..makin lebor laa mek rose mkn banyok2..eheh

rina,
sy jarang g mekdi. kalau time dah tak tahu nak makan ape or time bz baru p sana..:-)

fuadnis,
den pon minat jozan!

aju,
betul betul betullll....ngee alasan tak abis2 kan..:-)

lily,
sila ke mekdi berdekatan dengan anda..ehehe

bionic women,
a;a..skang ni GCB yg terbaru..:-)

life kami,
kita minat 2 2 tu..harap2 one of them juara..jgn plak nabil/jambu jd juara ehhehe

sal,
ngap ngup ngap je kan...:-)

kak yan,
alamak..maria mane plak ni kak yan?
eheheh..
takdela kak..sy jarang amek fast food. skang ni dah mula jemu mknn kat cafe belakang n time2 bz mmg Mekdi la pilihan ati..
tau..mmg tak elok pon utk baby..air pon sy tukar ke milo tanpa ais. tak amek yg air gas tu..:-)

su su said...

gelak guling2 yoooo kita