Friday, June 4, 2010

Baju Pengantin Untuk Dilelong

SILA JANGAN PERCAYA DENGAN TAJUK! wahahahahah =))


Salam Jumaat,

Pekaba semua? aku kureng sihat. tonsil aku bengkak n bernanah. Baru balik klinik nih. Doc cakap maybe sbb cuaca tak menentu. Kepala aku plak weng2 rupanya sbb tonsil bengkak dia naik ke kepala pening rasa cam nak pecah kepala!

ok2..dah lama terperap gambor ni dalam draft. Tak publish2 lagi. Sementara aku tengah bz ni. leh la aku wat posting cuci2 mata nih..ahahaha

Jom nengok ape aku nak merapu ari nih..


Baju2 pengantin kat bwah ialah Baju yg aku sayang giler. Kakak aku jahitkan. Kira dia sponsor upah jahit la..aku takyah bayar *selamat duit aku*


#1 :: Baju Kurung Moden . Pakai kejap je masa akad nikah. Petang tu dah tukor lain Sbb sanding pada hari yang sama...sangat selesa pakai baju nih..i like!

kahwin 3

Gambar kat atas ni, actually before akad nikah..pagi2 buta amek gambor sbb akad nikah pagi...heheh *rasa cam badut je muke aku*



#2 :: Baju Kebaya pendek. Kaler kunin ke oren. Yang ni pakai lama la jugak. Sebab nak sanding bagai kan..sanding on 4 oktober 2008

kahwin 1

Cewahh..anak sapa lah nih...agagagaga



#3 :: Baju ni aku pakai Masa majlis bertandang ke Perak..sanding on 11 Oktober 2008. Baju Kebaya labuh.

kahwin 2

Owhh..aku dah takkan dpat shape camni lagi sbb Baby fat si mat rafiq ade byk lagi melekat kat tubuh aku...wahahahaha


okla..selamat baca posting merapu den..

daaa...:-)

happy weekend!

XoXo!

10 comments:

nuraarin-life said...

Baju pengantin semua tempah yer.. best la boleh simpan sampai bila-bila

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Berseri2 wajah Rose...
Cantik yg baju kuning tuh..
Pandai gak kakak Rose jahit yer..

Tp kan Rose..kompius yg #3..
sanding on 03okt2010..mesti slh taipkan.. ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

nur,
kakak sy yang jahit..boleh simpan. wat harta..wekekke

lily,
hahahah sib baik lily pasan. nak cepat td. kejar keje lagi ni ha.
akak sy mmg tukang jahit
dia pernah keje ngan Den Wahab..artis tuh. pernah gak la jahit baju2 artis..:-)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Rose, sama la pulak kaler baju pengantin kita... hehe

Lawo la mek rose pakai baju pengantin tu.. Mana ada rupa badut... perasaan sendiri je tu... hehe

** Ingatkan betul2 nak jual tadi... hehe

chugie said...

sy suka baju akad nikah rose tu, cantik lah..

baju sanding 1st tu macam baju nikah saya je..

yg hijau tu.. saya pun guna tema hijau masa belah saya..

cantik pe make up awak tu rose.

Fieza79 said...

wahh lawo giler baju2 penganten rose....glamer..!

imbas kenangan persandingan ye rose..

Ena said...

ekekeke..

terkenang kisah lama ker rose oiiii!! hahaha..

sama la color baju akad nikah kite.. heheh.. masih tergantung elok lagi.. heheh :)

kemain berseri2 lagi wajah mu itu.. :)

Dee said...

suma tempah sendiri? bestnya..kak dee baju nikah je..yg lain suma sewa..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sal,
ye ke? nanti tempek la kat belog
leh den nengok..ehehe
wakakak..tetipu ke sal? tipah tertipu eh hahah sori

chugie,
oooo...akad nikah kaler oren eh? heeh samel la plak eh.kebetlan lagi..wekke

fiza,
imbas kenangan lamer..auwww..wekkeke

ena,
hehe..seseri pengantin..
kenangan ni
takleh dijual..terutama yg baju akad nikah tuh!

kak dee,
akak sy yg jahit..beli kain je..:-)

rynas said...

itu kenangan tu ...saya sewa jer. tak der kenangan