Tuesday, June 22, 2010

Jemputan ke Perasmian i-City Shah Alam

Salam,

aku still sibukkan diri ..tak sempat sgt lagi nak blogwalking. mane yg dah p tu..aku tinggal la jugak jejak2 komen..huhuh. takpelah at least tau gak cite2 korang kan...:-)

ok2..td suami aku call tanye nak p tak perasmian i-city..

Aku?? Ha?? sape jemput? suami aku cakap dia pernah buat review ttg i-city kat blog dia...and maybe organizer tu terjumpe blog dia tengok review dia kira bagus kot..tu terpilih tu..huhu. ntahla..so suami aku di invite as Media..

aku pon ade gak wat review pasal i-city nih..tapi nape tak terpilih?? agagagagaga...*sekadar tempek2 gambor takyahla berangan mek rose oit*

so..if esok takde ape2 hal..insyaAllah leh kami beronggeng kat sana tgk2 lampu..*padahal ari2 nampak dari umah* agagagaga...


Parking Tag.. gambar pon senget benget aku amek..huhuhu..
suami aku call tadi suh print siap2.


oh ya..if korang nak tahu..skang ni bayaran masuk ke i-city dikenakan RM1 sekali masuk tau..parking ke tak ke..kene bayor gak..huhuhuhuhu..Under Metro parking. Start bulan ni..Jun 2010.

moh kite..ke i-city....

ok..daa...:-)

9 comments:

Ena said...

owh.. dah start kena bayor dah ye! nasib baik la sehingit jekkk.. hehehhe..

jom!! ;P

LYaFRINA said...

waaa... bestnya.. undangan thormat lagi tu.. tahniah2..

hajarus said...

ooo... skang dah start kene bayar dah ekk kak... bestnyer siap dapat jemputan lagi... ;d

mama_umar_maryam said...

hihihihi..bilela org Bangi ni nk smpi i-city ye..best tu dpt invitation

Ju@Lucky^Mummy said...

Owh.. dah kena bayar kalo masuk ye......

Singgit ok la tu

chugie said...

wah, bestnye dapat invitation ke pelancaran i-city.. emm dh agak dh, sure akan di kenekan bayaran mausk. tp xpe, still berbaloi nak ke i-city lg.

mamalieyna said...

ooo..nak kena bayoo dah eh pasni..hukhuk..seb baik RM1 je..

best aa leh g perasmian..jeles2x..=P

~~*Lady Salwa*~~ said...

Huhu, tak pernah lagi jejak kaki ke situ... bila la agaknya dapat ke situ ye...

Amboi, seronok la ye dpaat jemputan khas lagi... ^_^

rynas said...

ada apa ekk kat i-city tu best ker?