Saturday, June 19, 2010

@ ofis


Salam sabtu,

bersiaran dari ofis

Hari ini & esok...kena kerja..*sigh*

hari ni wat preparation utk pendaftaran pelajar baru e-pjj esok...kat Dewan sri budiman *dewan bersejarah utk pelajar uitm* & juga dewan annexe..sebelah je DSB..

hari ini aku bawak sorang budak kecik..tapi skang dia ngah tido..zzzzz..kasi can ibu dia wat keje sambil update blog..muahahahah..*wink*

oh ya..esok aku ade masalah besarrr punyer...

1) abah rafiq start esok..otstesen lagi..kene g johor 3 hari..

2) pengasuh rafiq takleh nak jaga rafiq..biasa dia tak menolak n cancel plan dia if ade emergency case camni...tapi esok dia mmg takleh nak cancel plan dia..memandangkan skang dia bergiat aktif utk mejadai dealer Zulian yang berjaya..takkan aku nak halang dia cari rezeki lebih kan? esok dia ade kelas.

so, dia dah usahakan utk cari pengganti dia..n adela sorang kakak tu..dia setuju..tapi yang buat aku risau..kebanyakkan pengasuh2 kat sini taknak handle budak yang minum susu ibu..depa geli kot...boleh ke tu eh? aiiih..

sure esok..semedang aku ghisau rafiq ngan akak tu..ape2 pon..aku kene tawakal..aku g keje..tuntutan tugas..cari rezeki..moga Allah permudahkan segalanya..Amin...

Dapnyer tido..tumpang bilik bos...hehe
okla...daaaa...:-)

9 comments:

Zaidah said...

selamat beropis yer tinie...hehhe

LYaFRINA said...

OLOOO.. BHUJUNG MINGGU DI OFIS.. XPELA ROSE.. DEMI MCARI REZEKI KN.. UTK KITA & ANK2 JUGA KN..

ADA K PGASUH JENIS G2??? APA NK GELINYA?? LAGI BERSIH DRP SUSU TEPUNG TU...

XPE.. MOGA DPERMUDAHKN SEGALA URUSAN..

umialya said...

x per.. rose, tawakal je 1 hari.. moga dipermudahkanNya

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dapnyer Rafiq tido...

Susu ibu pon nk geli?..
ish..ish..melampau..

Semoga dipermudahkan segalanyer.. ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

zai,
tini mana ni zai? huhu

lya,
itu andaian sy je..sbb if tak geli, kenapa nak tolak. betul tak?
padahal nak handle susu ibu lebih mudah. hanye rendam air panas sajork.

umialya,
betul2..

lily,
heheheh...sabar lily..sabar2..wekkke
aminnn....

Nadiah Sidek said...

sedap je tgk dia tido...rs nak join sekali jgk. eheh..

ada juga ke yg geli dgn susu ibu? huhuhu..

belogpizet said...

dapnye rafiq tdo...sampi nampak lidah...mest mulut dok nyot2 tu

E.L.I.Z.A said...

huhuh ciannyoh dio.....

erkk eli pun jenis geli gok susu ibu nih, wpun susu sediri hahah gile dih..susu formula pun eli x penah nk try rs gano, susu budok la..kalu susu utk org besar tu eli minum jah

Fieza79 said...

wahhh berhujung minggu bersama Rafiq di ofis..idea yg bagus utk saat2 kecemasan gini..hehe..!