Wednesday, June 30, 2010

Cerita di hari pendaftaran pelajar

Salam,

cerita basi. terperuk dalam draft. nak publish tak terpublish dek buat-buat busy. Hik!

takde cerita ape pon..aku just nak tempek kat sini..utk ingatan..:-)


Beratur panjangggggggggg...cian kome.


Time agih2 modul..Student practical pon tulun menulun..gud2...




Masa taklimat student baru..Penuh satu dewan Annexe..sbb tu kaunter kami semester ni kat luor dewan..agak panas..tapi takpolah..demi tugas..


Kanak2 ribena..miahahaha..*sila jgn tertipu..itu kobau patung*


Team yg byk membantu utk hari pendaftaran..bergamboran sekijap...yg tudung pepel tu bos aku..:-)


Ha..ni la team aku..see..aku sorang2 je gegirl..agagagaga...


Eh...ini team aku yg paling penting..setia bersama..Beg pam susu...dengan berbekal 2 ketul ais from Moms Little one & beg khas ni, sangat2 membantu dalam mengekalkan kesegaran susu dari ladang..wehehehehe..dpt 12 oz ari tuh. alhamdulillah..


Pulang ke pangkal jalan.....


bye....


cau cin cau....:-)


nota:

next posting, pasai kisah berehat-rehat plak..:-)

8 comments:

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

macam real plak tengok tanduk kobau tu hahah..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hehhehe..tu kobau tu patung je tu ahha..
saje suka2 amek gambor kat situ..:-)

Ena said...

ramainye..

tetiba tingat pulak di zaman mendaftar dol2.. windu gak.. wink!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ramainyer..sian terpaksa beratur pjng..Tingat gak masa mendaftar blajar dulu..Cam ni gak lah keadaan nyer.. :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ena,
rindu kan? dulu diri sendiri mendaftar..skang plak sy keje mendaftarkan org len..wehehhe

lily,
kenangan tu..bes kan? :-)

LYaFRINA said...

wahhh.. rindu plok bila tgk..tringt time pndaftaran dulu.. mcm2 ragam
rose ni lecturer k???

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lya, kita pembantu penerbitan..tapikan, if g mane2 org ingat sy ni cikgu or lecturer..sabor jelerrr...

belogpizet said...

teringat kenangan daftar sem dulu2