Monday, June 21, 2010

Happy Father's Day

Salam, Belum terlambat kot nak buat posting ni kan?

Almaklumler bz tak hengat *kunun*. hikhik


Happy Father's Day untuk suami tercinta, Affandi Mohd Isa. 1st time leh sambut hari bapa ni selepas kehadiran rafiq..:-)

Untuk suami tercinta,

Thanx for being such a good abah for rafiq, TQ Sanggup berjaga malam2 melayan kerenah rafiq if dia tamo tido...hehe *ibu leh tido zzz even tido2 ayam* & many many tq sebab sanggup bersabar ngan ibu ni bila ibu tiba2 jd hulkhogen bila rafiq nak berkepit je, takmo tido & mcm2 lagilah perangai rafiq leh buat ibu naik antu..tapi abah tetap bersabar & tetap melayan kerenah anak yg sorang tu...


ibu harap...abah akan menjadi SuperHero untuk anak2 kita...menjadi contoh yang terbaik dalam semua segi ..aminnnn...

if nak sebut satu2 sini mmg berkajang2 la ngan pengorbanan suami aku sepanjang bergelar suami kpd aku & abah kepada anak(2) aku..ape2 pon..THANX FOR BEING THERE! i lap u..wif all my heart.



Rafiq sangat rapat dengan abahnye. Rafiq juga sangat enjoy bila tengok kelibat abah dia..Senang hati aku tgk depa camtu. Hubungan aku dengan rafiq insyaAllah takde masalah sbb sentiasa mengempeng ngan ibu..Ngan abahnyela risau skit sbb abah dia selalu kene kerja luar & hari2 balik malam..rafiq jd anak abah pon ibu tak kisah tau..:-):-)


nota: Kami tak celebrate koz abah rafiq skang kat johor. Esok baru balik. Takpelah semalam dah wish. hehehe

12 comments:

zue @ annaleeya said...

belum terlmbat rose... slmat ari bapa jgk... smoga bapa2 semua jadi bapa yg cemerlang, gemilang dan terbilang.. Insyaallah...!!

Mimie Fazira said...

happy fathers day to abah rafiq .. :)

LYaFRINA said...

selamat hari bapa buat abah rafiq..
smoga terus mjadi abah y paling best+superbb buat rafiq..
amin..

wahida said...

saya pulak kengkadang hubby yg wat susu utk anak..huhuhu...tu kalau ngantuk giler tahap x leh bangun..

Dee said...

happy father's day to abah si botak rafiq..hehehe..

Ena said...

Selamat Hari Bapa juga buah abah rafiq.. :)

hajarus said...

selamat hari bapa to abah rafiq... ;d

mamalieyna said...

happy father's day..kiut aa gambo wat cam lukisan tuu..berkenan cek.. ^_^

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Selamat hari bapa jugak utk abah Rafiq..
hohoho, arini celebrate la ek.. =)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

all,

thanx utk semua wish dari korang..semga kembang kempis idung abah rafiq baca nanti..huhu

Mr. Right said...

Thank you all.


Tak kembang pun hidung. Ok je. Hahahah.... Mana hadiah?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

adiah? nnti..tunggu gaji..boley? muehehe