Sunday, June 13, 2010

Miss Him



Salam,

Hoho..1st time lelamer kene tinggal ngan en suami..huhuh. Rindu kat dierr..serius boring dia takde...cepatler ari selasa!

Ok2..aku skang kat Umah abang aku kat Kepong..if ikut ati, aku nak duk umah je..tapi suami aku suh g umah abg aku gak..sbb dia risau aku sengsorang kat umah ngan rafiq..so, mlm sabtu ari tu abg aku mai amek aku kt umah..

tapi bagus gak..sonot rafiq sbb ade org layan dia..

Tinggi umah abang aku ni..tingkat 12..rasa cam duk dalam sarang burung lak..huhu..MRR2 pon leh nampak jelas..



Hari tu rafiq dah baik demam...tapi mlm td cam dtg balik panas dia..rindu kat abah kot nii..ciannnnn


Korang tau dak ni apa? No. 40...ni adalah kad angka giliran kat kenek ari jumaat ari tu..aku terbawak balik..muahahahahha..punyela pening sampai lupe byk benda! Ni dah kali ke-4 aku wat balik...miahahahaha


oh ya..demam aku on off..tataula bila nak baik betul ni. tonsil pon cam taknak surut je bengkak dia..


okla..daa..selamat berhari ahad...:-)

7 comments:

Ena said...

alolo ciannya ibu dan anak nie.. on an d off demamnya.. huhu.. rafiq rindu ibu pun rindu kat abahnye.. heheh.. camtu la kan bile di tinggalkan buat seketika.. jauh gak tu perginya.. mesti rindu dendam.. p kije otosen yg tak jauh sangat ok lagi.. tapi kalo p jejauh tu.. huhu..

hope kome dua beranak ni kembali pulih la ye.. :)

maszmadi said...

ciannyer, windu yerk... dua dua pon windu.. hm, saba yerk, tggu ari slase da x lama da.. k

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sian nyer Rafiq..mesti windukan abah dia tuh..sabar yer..2 hari lg abah balik..

Hope Rafiq & Ibu cepat sembuh yer..! :)

zatil hidayah said...

Owhh no prob. Saje nok bace kesah22 baby.. comey je depe nih... :))

Ok akak thnks info pasai nuff tuh.. ehehe...

mamalieyna said...

uuu..kalo eina pun rindu-rinduan gak nih..hehe..sian rafiq ye..bersmbg ngn demam rindu la pulak tu..

hajarus said...

uuissshh kalau hajar pun mesti rindu2an jugak cam akak... hehehe..

la ciannyer ibu ngan anak ni.. dua2 demam... hajar doakan akak ngan rafiq cepat sembuh k... ;d

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ena,
hik hik..ibu dia demam ngengader..wakakaka

mas,
esok selasa. yey!

lily,
thanx lily...:-)

zatil,
oh no prob sis. baca sila baca lagi..ehehe

iena,
hehe..dah nama pon suami. if tak rindu something wrong la tu kan..ehehe

hajar,
haaaa..si hajar ni sure lagi golek2 demam rindu if berenggang ngan cik abe dia.,.wehehhehe

thanx dik..:-)