Tuesday, June 29, 2010

Berehat-rehatan



Salam,

Lamanya tak jenguk blog aku ni..cewah..baru 4 ari..dah rasa lama gile..boley? ahahaha

actually..kami sedang berehat-rehatan..suami aku domam, selsema & batuk. Dia dapat MC dua ari. Kebetulan aku plak mmg dah apply cuti utk rehatkan kepala otak aku..So, kami decide utk pergi berehat-rehat....

Lepas balik dari teluk intan jenguk MIL...zass..kami terus ke destinasi dituju..

Esok masuk ofis balik..tak puas lak rasa jalan2..ehehehe...*over*

rindu nak jenguk2 umah korang..kat hotel ni wifi dia as usual la...kura2 lagi laju kot..Beruk plak kami terminate..sbb jarang2 guna..

oh ya...1st time drive dari teluk intan sampai hentian dengkil..perghh..mencabar jugakla kete banyak. aku drive sbb hubby tak sihat..cian dia. tp ari ni dia dah ok byk..esok leh la keje..:-)..then, dari dengkil ke destinasi kami..hubby lak drive..tu pon den ghisau semedang..ngeh ngeh

dapnye tido..rafiq pon dah jangkit abah dia..idung start sokseksoksek. haihh..tapi aku dah bagi ubat tadi..harap2 tak berlarutan la tuh..


ok...gtg..jumpe esok..daaa...:-)

XoXo!



17 comments:

wahida said...

cuti kat ne ni, check in kat ne?? sila bg citer yg detail ye...hehehe...x sabar nk dgr citer cuti2 malaysia ni...

~~*Lady Salwa*~~ said...

cedapnya tengok rafiq tido... nak join buleh?? hheh

pi cuti2 ke mana ni?? (sibuk lak nak tau... hehe)

chugie said...

wah.. cuti kat mane ni rose? bagus lah tu rose.. rehat kan diri dulu.. asyik kerje pun x leh gak kan?

Ena said...

syoknyer p bercuti2 tu.. awat tak ajak? ekekekekeke..

wallamakkk.. dah lama kot tak merasa tido cam rafiq tu.. eheheheh..


moga kalian semua sihat la yeh!>. :)

Zaidah said...

syoknyer bercuti...tapi tak syoknyer asben MC....bestnyer rafiq tidur...bleh tak join rafiq...

mama_umar_maryam said...

yeah..bkn slalu dpt rehat2an kan..njoyy

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dapnyer Rafiq titun..
Cuti kat mane tu??
Selamat Berehat-rehatan.. ;)

Lynn Nasir said...

salam rose,

saya doakan rose dan keluarga sihat2 selalu..jagalah kesihatan. cukupkan tidur. skang ni kan h1n1 tak reda lg..risau la setiap kali dgr ada yg demam..

firahadifa said...

best nyer cutie!

mamamiera said...

lame xkesini..
windu tol kat rafiq..
semakin beso semakin ensem!!

Fieza79 said...

sedapnya rasa dpt berehat rehatan kat hotel lg...!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala hai lena nyer anak bujang no tidok...kepenatan sangat ke ni rose...

Dee said...

bestnya cuti2..moga rafiq x jangkitlah acchhuumm2 abah dia tu..

Nadiah Sidek said...

comel tgk rafiq tido ^^

rynas said...

bestnya cuti..cuti di mana dong????

LYaFRINA said...

uishhh..lena tido tu... syok sgt tu..
lya pon nk cari masa y sesuai utk bcuti.. rsa letih y amat.. mybe next year kot akn pln pcutian tu.. buat konvoi dgn geng2.. best gak..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wahida,
cam pak polisi lak nak cite detail..wekekke...gurau2 k..:-)

sal,
nnti kita cite k..:-)

chugie,
betul2..:-)

ena,
jgn jeles mek na..hikhik

zai,
betul2..dia MC tak siok la. syik batuk2 aje..huhu

zety,
iye betui...:-)

lily,
dekat2 sini je lily..takde ke mana pong..:-)

lynn,
salam..ye2 betul. risau gak..kene ati2 ni..takut terjangkit kan..malang tak berbau

afidah,
tq..hehe

zai,
dah beli berukband ke?

fiza,
heheh..sekali sekala..bes2

anje,
a'a..penat sgtla tu..hehe

kak dee,
dah jangkit dah..tapi pagi td nmpk dah ok skit..:-)
nadiah,
ehehhe...bb semua tido comel kan?

rynas,
bes2..:-)
lya,
cepat2 lya..bes tau..dpt release tension..:-)