Wednesday, June 9, 2010

Buli

Salam,

sori..sejak akhir2 ni...posting aku semedang tempek muka rafiq..sori kawan2..idea ade nak wat posting tapi masa je yilek poci! mencik!

korang jgn boring tgk muke rafiq tu ye..wehehhehehehe


rafiq demam off on off on..kejap panasssss kejap sejukkkkkkkkk...if esok masih lagi demam camtu *cam demam kura2 plak* aku rasa nak bawk dia p urut lah..org2 jawa kan, if demam tak kebah2 depa bawak p urut...hehe..ape salahnye mencuba kan? cara moden tak jalan....cara lain lak kita guna...

ni gambar petang semalam..lepas amek dari pengasuh..aku buli dia..abis tu susah benor nak pakai pempes..

sejak beberapa minggu ni, aku tak rajin nak basuh CD..so aku guna DD...kt ofis bz..balik umah lak anak demam..rumah lak dah 3 ari aku tak kemas..rafiq semedang nak ngempeng! takpela..kang aku ghajin aku guna CD balik *alasan* muahahahahahha

Yang ni kan main lagi mengekek2 aku letak pempes tu ateh pala dia..waahahaha


Tenyummmmmmm tuan hakim......ngeeee


ok..im super duper bz..tak caya? meh tlg aku wat keje..hehe

daa...:-)

15 comments:

LYaFRINA said...

bab2 mbuli anak ni..part paling best dlm hidup..
tp buli2 y penuh kasihsayang...
bukan buli sebulibulinya kan...

Fieza79 said...

pembulian yg penoh kaseh syg kan?
ttp tomei if atas pala dan diapers..haha!

mamalieyna said...

hukhuk..super dupper bz eh..same like me..tp ni curik2 tulang ni..lalala.. =P

hikhik..mmg cam tn hakim, ada tokoh..=P..redha je kena buli eh rafiq..maintainkan kekiutan! ^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lya,
yessza..bes giler buli..heheh
of koz..buli2 cayang..ehehe

fiza,
a'a..sbb sygla sy buli tu. ahahah

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

iena,betul..tak caya? mehla sini tolong sy wat keje..wahahahah

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehehe..sian Rafiq jd mangsa buli Ibu yer..Tp comel jer..Rafiq pon suke kan.. ;)

Ena said...

buli cenggitu je tak pe rose.. lawok jekkk!!

manis sungguh senyuman dak rafiq u.. baut ena cair jekk.. ehehhe

chugie said...

heheh.. letak banyak2 gambar rafiq pun x pe rose.. sbb suke tengok die yg comel tu.

g buat keje lekaih!! nanti baru update blog!

Dee said...

alolo..cutenya..mcm chef pun ye gak rafiq tu..

[-suziey-] said...

hahahahahah lawak la ros..klako..kesian kena buli..hikss...oo pakai CD ek..

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe, kelakar la tengok... gambar yg kedua tu cam ghupe nenek2 je... sian ye rafiq kena buli...

Tu la, faris dulu pun pernah gak camtu, demam on off. memang lepas bawak pi mengurut, hilang demam dia tu sebab org yg urut tu kata mungkin dia ada salah urat... tu yg demam on off tu... cuba la...

zue @ annaleeya said...

hahaha.... bab membuli anak2 nih yg best... nak tgk gelagat diaorg kan???? tapi buli kasih syg... heheh!!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lily: rafiq merelakan..ahaha

ena: lawok2..sbb tu tempek sini. hehe

chugie: ptg baru sempat reply komen. dah siap satu..esok tunggu hazab baru lak..ahaha

kak dee: betul 3x

suzi: wehehhe..sian die kene buli ngan ibu dia..
a'a..pakai gak CD. tapi 50% je..:-)

sal: ahahah nenek oh nenek. ye ke? ermm kita tunggu sampai esok if tak ok gak..sy g bawak urut la..

kak zue: yeee..kasih sayang...:-)

Nida said...

Haahlah macam tuan hakim... semoga betul2 jadi tuan hakim :)

aLyNnZ said...

hakhak nakal lar ibu rafiq nie..rafiq pun layanz jew..takper tempek bnyk2 pun pic rafiq auntie xjemu pun..cepat shat yer rafiq..