Monday, June 14, 2010

Mamaeja JJC 1st Giveaway: Cutest Baby With Hat Contest



Salam,

Dah lama tak join contest. Hehe. Tengok kat blog lily tadi, terus teringat beberapa minggu yang lepas ade amek gambar rafiq ngan topi...Kebetulan ade gambar tu..ape lagi..leh la join. Tak rugi pon..:-)


Sempena birthday, mother's day & pelancaran kedai jahit online dia..puan penganjur iaitu mamaeja ngan murah hati anjurkan contest ini...

Ok2..salah satu syarat if nak join contest ini adalah, Kenapa suka baca blog mamaeja? errmmm..honestly, aku baru jumpa blog ni hari ni via lily's blog. so takleh la main taram je nak komen kan...tapi ape yang buat aku tertarik ialah..her baby girl, Assyura sooo adorable..cam anak patung..serius weh. hoho..nak baby gurl la plak lepas ni hik hik hik...n also apa yang aku dpt info dari blog dia hari ini..ialah petua2, cara pemakanan bayi mengikut umur & pasal walker tu..i like..thanx for sharing ya..n keep sharing..dpt pahala tuh! :-)

Kalau korang nak join jugak..leh la Klik Banner kat atas or side bar blog nih...tarikh tutup 17 June 2010 *aku baru tahu pasal contest ni, tu lambt join*

Gambar yang dipertaruhkan ialah....


rafiq affandi

Nama Anak: Muhammad Amzar Rafiq Affandi
D.O.B: 15 Julai 2009 (esok genap 11 bulan)
Nama Ibu: Roslina Muhamad
My email: roslina.muhamad at gmail.com

Gambar ni diambil seminggu yg lepas. Kat Playground kat umah kami. Sementara tunggu ibu panaskan enjin kete nak ke rumah mak teh rafiq..:-)


okla..tu je kot..harap2 syarat dipenuhi and the best of luck to us..hik hik...



ok..daa..:-)



p/s: semalam aku start sakit mata...percaya tak? hoho..bertimpa2 penyakit..takpe2..org kate tuhan suka duga kita mcm2..utk kita lebih tabah....:-)

9 comments:

LYaFRINA said...

gud luck..
sakit mata?? sakit mata pedih k?? sakit mata y bjangkit tu?? kalo g2..cpt2 la p klinik

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lya, takde rasa apa2..cuma mata merah. tapi lepas letak ubat titik yg dah sedia ade tu..jd pedih..eheheh

Ena said...

alolo.. memg sweet sungguh la picture rose.. gewam sokmo la nengok dak rafiq tu.. haihhh!!

Gd Luck yeh!..

sakit mata? siannye.. bebaik kang terjngkit kat dak encem tu.. tapi kalo dok serumah tu biasa la kalo terjangkit kan!.. moga cepat sembuh la ye.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alolo..comeinyer Rafiq..
Good Luck Yer..

Alahai..sakit mata lg Rose..
Moga cepat sembuh yer..!
Takut jangkit kat Rafiq..

Dee said...

alah..comelnya rafiq..good luck ye ros..time hubby xdelah nk sakit suma eh..ros take care tau..kalo teruk..mc je..

mama_umar_maryam said...

adehh,klu saket mate ni time nk bgn pagi tu yg seksooo..get well soon rose, gudluck juga kt rafiq ;)

mamalieyna said...

alahai kiut la sgt amzar rafiq ni..gerammm...good luck cayang! baju dh sama ngn abg arif ni..leh geng! hehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ena,
heheheh..tq
tula risau gak ni takut jangkit dia..haih

lily,
thanx...u 2 lily

kak dee,
tula pasal kak..mencabar sunggoh!

zety,
adeh..takutnye
tataula camne pagi esok ni..sbb pagi td ok lagi huhu

iena,
heheheh same eh? cute2 kan baju pooh..:-)

mama eja :) said...

hePPi 11 months Rafiq :) LULUS! gud luck ye dearie...

note: 1st time org kata anak i cam anak patung.. hihihi