Monday, December 27, 2010

Aksi Rafiq masa kenduri


Salam,

dah ngah ari. haihhhhhh..cepat nauu masa berlalu. stresssss den!

okla buang kusut masai kat kepala hotak aku ni. layan gambor anak bujang aku sat..aksi mencuit hati ramai org masa kenduri semalam..

adui..senyum2 kambing aku bila ingat balik..kikikikikk..

dari jauh dia nampak ade budak kecik..then berlari2 ke sana..aku ingat dia nak g mana...


duduk mencangkung depan budak kecik tu..baru leh merangkak rasanya budak tu..kira baby lagi la kan..eheh

 dari jauh aku dengor.."ebiii...ebii...."
sambil cuit2 n senyum2 kat baby tu...
mak budak tu cam terpingga2..yela takut rafiq nak korek mata anak dia ke ape kan..ehheh

 last2..terus duduk bersila koooo...ahahahahha...masa ni ade org tertanye..."anak sape tu?..comelnyaa.."
adui..kelakor la mamat ni..


 last2 dah boring sbb baby tu cam tak kasi respon.dia bangun wat aksi tekan tubi la plak..kikikik


 rafiq cakap "yeyyyyy" 
yey ape ntah..hehehe

see..tak reti duk diam ini budak..merata dia tawaf..


okla tu je..ari ni ade byk keje. stress & mcm2 duk pikir dalam kepala ni..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gambor2 kat atas guna camera cap ayam aku..zoom byk kali camtula..kaburrr je jadi..ehehhe 

16 comments:

mamalieyna said...

alahai..mcm2 ragam dak rafiq ye..hehe..sweet...mmg tawaf ler kije diorang umo baya2 gini..

comeinye berbaju ala2 batik gitu! ^_^

uwaaaaaaaaa tumpang nanges! =P sabo rose saboo..

~ayu.oyie.yuna~ said...

rafiq nak 'ebii' gak ke?mtk ngan mama..hehe..

Ena said...

ehehehheh..

sweet la rafiq nie.. naper dear? nam adik ker? mintak kat ibu tau!.. wakakakakka...

Fieza79 said...

Rafiq nak adik la tu..dok ebi..ebii...hahaa

Ghumaisha said...

Support BF too :) teruskan usaha ok

wahida said...

sungguh ramah tamah si rafiq ni...plg x tahan tgk, dia buat aksi tekan tubi..ngeh negh..so sweet...

Zaidah said...

rafiq nak ebilah itu...so ibu kena carikkan ebii untuk rafiq....hehehe

Dee said...

ros..hahaha..kemain lagi dia ye..siap tekan tubi..itu kena ajak abah n ibunya sekali baru best..kihkihkih..

mama_umar_maryam said...

eh eh..xpenah lg aku nmpk budak kecik pki bj batik, encem rafiq!

PuaN su SU said...

rafiq ngah cari kawan tue...nak ebi kat umah he he he

salsabila said...

hahaa..comel betul rafiq ni..
..hahaha
"ebi ebi" rafiq bagi hint kat mak dia ni..

mat dan mina said...

hehehe...comel je....budak budak besa la....

LYaFRINA said...

hahahah.. mcm2 peseng.... mcm buat excersice plok

CatlinaFly said...

comel je tgk keletah rafiq ni...rose, jom join contest kat http://kedaigambarkami.blogspot.com ye

Naurah Napiha said...

sweet nye.. nnt mesti pandai layan adik dia ni..xtakut org lak tu..cepat mesra ko..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

rariq ni memang cepat mesra la rose cepat je dia dapat kawan, kalo dah sekolah nanti ni mesti dia ramai kawan then orang semua suka kawan dengan rafiq