Wednesday, December 29, 2010

Siapa gerangan Nurul? angkat tangan please

Salam,

aku perasan kan..ade seorang hamba Allah bernama NURUL yg selalu appear nama dia kat RECENT VISITORS kat tepi belah kiri nun..selalu singgah sini tapi tak pernah tinggal jejak..

sape gerangan NURUL ni ye? silala tinggal link..kat shout box ka..kat komen ka...eheheh....leh la den jenguk ke blog NURUL lak..ehhehe...




ehehhe..aku cut n paste sini..

Nurul, jgn lupe je tinggal jejak. nnti den kasi adiah...ngeeeeee


19 comments:

cik puan akish said...

nurul2...cpt2..mommy rafiq bek ati nk kasi adiah misteri tuh..

=)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

akish, ko jampi2 skit..wekekkeke

Ena said...

hoho...

saper kah gerangan yg bertuah itu? puhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! datang la dikau.. ahahahahha..

lydzar said...

silent reader la ni yer..peminat mek rose :)

wahida said...

adik ipar saya nama nurul...wakakaka!!!

mama_umar_maryam said...

akulah nurul zety..hahahahaha, xdelah..ish,mane nurul nih??

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ena,
haa cepat2..puhh puhh

lydzar,
peminat ke tu? dia suka mai sini..tapi tak penah g blog dia..cam tak adil lak..uhuh

wahida,
cissdalee hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

zety,
ko mama umar maryam. tak sama tu..:-P

Dee said...

sylah nurul tu..kehkehkeh..tpkan..followers tu kan..kdg2 kita klik x kuar link..tu yg bila nak follow balik x dpt tuh..napa jd gitu ye..

~ayu.oyie.yuna~ said...

nak bagi hadiah ke..
nama sy nurul rahayu..haha..tetiba..;)

Zur@ZaRi said...

kalo nak ngaku tipu2 bolay tak? hik hik... so nurul cepat la tonjol kan diri anda yer=))

umialya said...

rose..
maner adil, kiterpn nak gak adiah tu.. he3

hajarus said...

sape la agaknyer gerangan nurul tu ekkk... cpt nurul munculkan diri... bkn ssh pun nak dpt adiah nurul oii, muncul & perkenalkan diri dah dpt adiah dr mek rose... bestnyer...

Hanis Azla said...

betullah, kdg tu rasa mcm x adil sbb x dpt balas kunjungan orang.. tp nak balas balik takde link.. nurul.. oh.. nurul.. he..he.. akak tolong seru jugak yer..

Danial'sMom said...

saya nurul!!!!hihihihi..suke2..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah dengan baik ati rose nak bagi hadiah ni, tak de lagik ke yang ngaku sebagai nurul...meh sini kita yang ngaku...wah bagus rose ni wat jejak kasih cari peminat tegar blog rose ni

mamalieyna said...

sayalah nurul tu..ngee..tetiba jer..^_^

rynas said...

nurul mana tu ekkk...adakah nurul penyanyi hehheheh..

~~*Lady Salwa*~~ said...

ai, utk nurul je ke... kiter takde ke??? muehehehe...