Monday, December 20, 2010

Konsert Ria anjuran Astro @ i-City


Salam pagi senin...

ade sape2 pegi konsert Ria kat i-city shah alam tak malam tadi?

giler bingit bising. bayangkan..umah aku bknnye  betul2 sebelah i-city tapi dah macam duk seketui tepi umah aku..agagagagaa

cam happening je konsert tu..aku nengok dari jauh..gigih panjat ke level 4 tengok..waaaa..ramai gilerrr org..

kereta bersusun2..

tapi aku mmg tak berniat langsung pon nak p i-city time2 konsert camtu..nak2 lagi konsert free...

baca kat paper..ramainye artis glemer...nak2 lagi si anuar zain. ha ramai la makcik2 suko tu..ehehhe si shahir, akim & bintang2 AF...waaa..patutler ramai org..yg kelakar tu, somi aku tanye aku..ade konsert siti ke kat tv sampai riuh rendah leh dengor ke sini...upe2nye konsert ria tu..uhuhuhu



pic @ i-city taken on February 2010

18 comments:

Ena said...

ingtkan rose pergi tadi.. :D

jengok dari jauh pun jadi la kan rose.. tak koser nak bersesak2 ngan anak2 lg kan!.. heheh..

NoR SuHada said...

walau dekat mmg tak rela nak g kann rose,,,
jame sesangat la syn 7 tue...
sue suke dok melepek kat rumah lagi best he he he...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ena,
tak p..mmg takkan p..ehehehe

suhada,
betullllllll...lagi bes lepak layan masterchef @ channel 711...ngeeee

Izan Ishak said...

layan anak kat umah lagi best ye rose ye. tak koser mak nak pegi~

LYaFRINA said...

xtau menahu ttg konsert ni rose..
kat trg ni konsert kumpulan HUJAN..

hehehehe.. HUJAN LEBATLA ROSE..
kat kerteh dh banjir pon..

lydzar said...

i-city tu dah jadi venue ala-ala arena of star gak sekarang ni kan. selalu ada konsert kt sane..kesian gak la kt penduduk berhampiran. pencemaran bunyi dan of kos jam..

kami pon dgr konsert gak mlm td, ada hindu wedding kot kt blok sebelah tu. sampai kol 11 malam tak abes2 lg bergurindam haih!

hajarus said...

kat penang ni plak ade sua rasa @ tv9... ingat nak p tp biler fikir blk sesak2 cam kat jom heboh hr tu.. malas ler nak p... dok rumah lg syok.. hehe...

Suliana said...

MASA SU PEGI HARI SABTU TU, DIORG TGH PRAKTIS. TU PUN RAMAI ORG DAH :-)

~~*Lady Salwa*~~ said...

suka gak anuar zain... tapi tak pi pon... tak kosa nak hangkut si kecik tu dalam lautan umat manusia... hehe

ok la tu, dpaat gak tempias2 konsert tu, tak yah nak pi bersesak2 cam org lain... :)

**kalau tok ti ada rasanya lagi ramai giler apa...

Ann said...

tak pernah sampai lagi I-City. teringin tapi belum ada masa. Insya-Allah one day pergi boleh singgah uma rose sekali. hihi.



*ops. boleh email address tak?. nak jemput mai umah. ada majlis sikit utk anak dara tecik tu. [nraihanilias@yahoo.com]*

Dee said...

tau psl konsert tu..tp x kuasa nak pegi..sure ramai giler orang..

NM02 said...

boring la p icity.. entah, mcm takdak benda je.. mungkin bukan jiwa saya kot

acik mimie said...

ingatkan acik rose p ..
hehehe .. cute je p naik level 4 tgk konsert ...

Hanis Azla said...

he..he.. meriahlah rmh rose mlm td yer.. akak tak pernah lg ke i-city..

umialya said...

usha gigih panjat tingkat 4 tgok konsert.. ngeeee

Fieza79 said...

lorr dh dekat tak g..kalu kfieza la haruss..! hehee

wahida said...

x minat anuar zain..shahir? lg x minat...hehehe...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tak pi pun then tak peranh sampai pun ke icity ni