Thursday, December 30, 2010

Yey..dah jumpe gerangan NURUL

Salam,

semalam ingat nak wat posting ni. tapi kenot..sebuk duk ralit ngan SKT..alhamdulillah siap suda...

upenye2 si NURUL tu ialah si Danial's Mom..selama ni dia guna Nick tu..aduyai..aku dah folo blog dia upenye....baru ku tahu ini hari itulah upenye si NURUL..

yg terharu tu..dia jd silent reader blog aku since pegnent lagi..baru2ni je dia tinggal komen kat sini..anak kami sebaya..:-) 




Nurul..den cilok gambor ni dari blog ekau..jgn mara nooo...


sape2 nak tahu sape NURUL...moh kite ke BLOG dier..ngeeeee


nak tahu ape adiahnye?



Gelang kristal dari sabah bah...kan aku penah janji dulu, somi aku otstesen ke sabah n pesan kat dia gelang2 ni...:-)

tapi bukan semua tu aku nak bagi NURUL... Salah satu la..
lagi 5 gelang tu aku nak bagi kepada pemenang bertuah..jeng jeng jeng...

nnti aku bagitau camno nak dapat gelang kristal sabah yg cantek2 ini ok...ade 5 ketul lagi..ngeee



10 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya dapat gelang tu, kita da satu warna boru nak jugak la rose...

lylieiqmal said...

wawawawa...ade peluang ke nk dpt tuh...best juga benda2 free nie kn...

Danial'sMom said...

thanks rose, tak sangka ade entry tuk cari kite...suke tgk blog rose sbb tgk pkembangan rafiq since anak kite danial lebih kurang sebaya ngan rafiq...
ape pun thanks rose...

Fieza79 said...

best nye nk gak gelang sabah tuu..cpt la buat GA ke teka tekuk ke...hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

wa, cantik2.... hai, sapa la lagi 5 org yg bertuah tu ye...

nak wat GA lagi ke??? tak sabo dah ni... hehe

cik puan akish said...

mek...mau 1!!!!

=)

LYaFRINA said...

nok etekkkk!!

yeayyyyy,, jumpa pon nurul y dcari-cari tuh

chugie said...

ni rupenye nurul yg rose cari tu ye.. selamat jumpa orgnye!

baincardin said...

Piala Suzuki AFF 2010 - The cup is ours! Yay!!!~ ^_^

eT said...

nak jugak gelang tuh...
tp dpt capture 39973 la plak...ngeee