Tuesday, December 14, 2010

Percutian Akhir Tahun Kami part 1

Salam,

cuti awal muharam baru2 ni, kami habiskan masa bersama kat Johor Bahru. Actually 6 disember tu suami aku ade meeting kat JB..so, alang2 7 hb tu cuti awal muharam, aku pon amek cuti 6 hb..kira cuti direct dari 4,5,6 & 7..bes giler habis masa ngan family! kami bertolak ke JB 6 hb tu..subuh2 hari dah gerak sbb meeting somi aku kul 10.30 pg...

g JB..tapi takde tempat menarik sgt nak lawat..sudahnye byk tempat makan kami p..hahahah..kirenye Jalan2 cari makanla ni..ngeh2

ok jom nengok gambor ...

 lagak gaya cam org besor je nak g check in..uhuhu



as usual, posing maut sat kat lobby

 

 kami stay @ Grand Paragon Hotel. Ini kali ke-2 kami kat sini. tapi masa tu rafiq baru leh meniarap..kocik agi. ehhe


 mamat ni takut2 nak masuk. sudahnye ibu suh duk situ aje. beberapa minit pastu baru dia nak masuk. ntah apo2..


 once dah masuk..amek ko..tv..dia yg punyerrrr...huk2


 abah dah g meeting. ibu n anak bergedik2..ahaks. suke ati teman ler

 
 kami duk @ level 20



ceeeeee.....



nnti sambung wat posting pasal coti2 ni lagi. sbb aku nak tempek gambor byk2..ahahahahaha..*banyakla kunun!*

18 comments:

Mama Kembar 3 said...

bestnya pi holiday...rafiq cute je posing dlm gambar last tuh, cubit kang! hhehee

**sHiKinn** said...

seronok bercuti kan..kte owg satu family plan nk g nnti cuti krismas..ehee..pandai rafiq buat aksi comel tau..

mama_umar_maryam said...

pehh,besh ..lame kitorg x g jb..

mamalieyna said...

waaah makin mant0ps si rafiq ni posing yee..kalah ibu dia..hehe..syok rehat2kan minda di tmpt orang ni..best2x..

umialya said...

bestnya jjcm.. lama daa akak x bercuti

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya pi bercuti, kmai tahun ni dah tak de pi bercuti tunggu tahun depan punyer bajet...nge...nge...cepat2 citer nak tau gak ni

Zur@ZaRi said...

best nyer... zura pun plan minggu depan nak ngekor hubby. dier ader meeting kat kl.. rafiq da besar pandai posing plak tue=))

eT said...

hehehe...dok bergusti la berdua dlm bilik yer...best2..

Ju@Lucky^Mummy said...

waauuu.. best nyee cuti² malaysia...

NM02 said...

berapa semalam hotel tu ek? bulan 4 nak p sane lagi... ari tu dok kat hotel traders.. ok gak tmpt tu. tapi hotel ni cam menarik teh tarik.. hehehe

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalamualaikum rose ;)

Pandaiinyeee rafiq posing..geramm tgk tau..
wah,cantik bilik hotel 2..(",)

mekchu said...

pandai nye so rafiq ni posing.. ehh... salam kenal :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

Mamakembar3,
ehhehe..cubit jgn tak cubit!

shikin,
besnye..selamat jln2..:-)

zety,
dulu duk JB ke?

iena,
mantopsss gitu. ehehe

kak tini,
sonok cuci2 kepala otak..ahhaha

anje,
okla tu. nnti kan anje nak g genting..ehehe

zura,
okla tu..sambil nyelam sambil minom air..eheheh

et,
gusti2 manja..:-D

kak ju,
cuti2 biasa je..ehehe

niza,
RM230 standard room

ayu,
w;salam ayu...hotel baru..tu lawa tu..ehehe

mekchu,
salam kenal
hehe..tatau la dia ikut sapa. ibu dia tak reti posing pong... huhuh

lydzar said...

setuju JB ni limited sket tempat jalan2. dulu masa bujang selalu gak outstation ke JB, tak sempat kemana2 pon

tp ok la atleast pegi gak holiday kan..nak jugak!

Hanis Azla said...

yeah.. rafiq dh conquer tv.. ha..ha.. comel sgt sikecik tu.. pandai pose plk tu..

Fieza79 said...

oo best ehh g holiday mcm ni..kira 2 in 1 nii..kursus sambil berholiday...mesti byk citer2 best ni...

Dee said...

suka nau dia posing senget ye..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lydzar,
sy pn setuju! haa..moh kiter..eheh

hanis,
hahahha...tak menahan tgk pose dia..wekekek

kak fiza,
a'a sy suka nyelit if suami otstesen..tapi kene tgk ari jugak la..takdela g semua..eheh

kak dee,
heheeh...mane ntah belajar..:-)