Friday, December 10, 2010

Souvenir Dari Sabah Bah


Salam,

posting semalam yg makan2 tu aku cakap kakak aku g sabah kan..ha ni la gelang tangan yg dia bagi aku. ngan FM monyet kenit yg ade kat sabah nunnn...

actually aku tak berapa gemor gelang..sbb byk betul dah aku dapat tapi aku wat rete je dalam box kat ateh lemari solek tu..uhuhu

hatta gelang batal air semayang masa akad nikah pon aku tak pakai lama dah sbb aku rasa cam rimehnyeeee lah pakai gelang n brg kemeh lain tu since ade anak kecik nih....

lagipun, if takde gelang takdela sakit kepala anak teruna aku tu nak menyusu time riba dia..eheee eh tetibe je kan..ngeee

hahahha..tu semua alasan la kot sbb mmg sebenor2nye mmg aku tak suker pakai brg kemehhhh.....

 FM yg cute giler...& gelang cun



eh..tangan sapa la tuhh..dumuknye..wuwuwuwuwuuuuuu


sehari je lekat kat tangan aku..dah selamat dah masuk box..ngeee


19 comments:

wahida said...

wow wow wee!! comelnyer FM tu...giler cute!!

lydzar said...

haah la monkey tu mmg kiut..

Adyshariz said...

rose cantik la gelang tu, ko buat GA..pastu cabut nama aku..ngeh3x..murah rezeki ko

NM02 said...

masa saya dan kak jah (wahida) p sabah, tak depun FM mcm tu. mesti stok baru tu.. cantekkkkkk

acik mimie said...

chanteknya acik rose ...
acik mimie memang suke accesories mcm nih ... macam2 kale .. mix match dgn baju ... huhuh i likee

chugie said...

cantiknye FM tu.. apesal lah sy x jumpa FM camtu masa ke sabah dulu?

Hanis Azla said...

amboi gebunya tangan.. FM tu comellah.

Fieza79 said...

comey FM tu..

kfieza suka pakai brg kemeh..hehee

Zaidah said...

zai nak jugak bleh tak rose...

littlehumblelynn said...

comelnya FM tuh..mintak pos 1 aci?huhuhu..

mamat80 said...

tomel.....i like ijau.....cuke2

Melor said...

melor bagi tag rose ambil ya

Ena said...

hehe..

ena gelang ok lagi.. tapi toke leh nak sarung 2,3.. cukup 1 je.. hehe
tapi yg susah nak tersarung kat cari ni adalah CINCIN! memg togel jer jari2 comei ai ni tau! hik3x..

Izan Ishak said...

izan pun sama free dari segalam mak nenek brg kemas since mengandung twins lagi...maleh dan rimas rasanya...wuwu...

...etiey erywan♥ said...

comwl gwlang tuh mek!

mama_umar_maryam said...

waaa suke fm monkey tu!!!

hajarus said...

wow.. cantik la FM tu akakk.. nape la time hjr g sabah tu xjumpa FM camtu ekkk... adesss camner ler terlepas pandang niii...

mamawana said...

Rambang mata kalu gi pasar filipin , Sabah. Cantik2..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

cantik gelang tu kita pun ada satu kawan bagi biler la nak sampai ke sabah bah