Wednesday, December 15, 2010

@ JB - Last Part

Salam

Last part ni..7hb pagi, as usual la kan duk hotel. ade bfast. aku mmg suker buffet kat hotel ni. bes2 menu dia.

tapi sorila aku tak snap gambar makanan. huhu.

 menu2 mmg terbaik wok. makanan yg aku makan jgn dikirala..semua aku rasa..muahahahahah..mmg dasar ahli makan!


then kami pusing2 kat hotel before naik bilik..ade decoration utk krismas..


 mamat ni tamo pakai sliper...sabar jelah! dahla lantai dia marmar..sejukkk bangat

ni gambar2 yg aku sempat snap sekitar hotel. aku mmg sukala hotel ni. tak crowded sangat.


 lobby nampak dr level 1

 actually nak kasi rafiq main pool, tapi pagi lagi so ingat nak tunggu kul 10++ camtu..tup2 tengok sekumpulan budak2 cino lak duk mandi manda..terus cancel..kang terkujat lak rafiq..uhuh. pool dia kecik je. tapi nampak bes sbb nampak view yang luas kat depan. pool @ level 7 rasanya..cool beb!
see, muka rafiq monyok..ngah syok tgk budak2 mandi manda 


ade gym..rafiq tengok abah dia duk cuba alat2..ehhehe


 dah nak balik daaaa...after check out

jalan2 cari makan. teringin mee rebus kat johor yg kate org glemer n sedap..
so, kawan hubby suggest gerai ni. Kat bangunan Plaza Angsana..
ramai tol beratur tau...laki aku bratur lebih 30 minit. giler!



 Nasi ayam rafiq punyer..nak abis sepinggan dia bedal. kena ngan selera dia la tuh

 Ha ni la rupa mee rebus tu....sedap tak? boleyla...:sedapla juga..:-)

 sambung makan nasi ayam....nam nam nam nammmm.....




 Model kepok lekor...agagagaa....tak reti duk diam mamat ni..ke hulu ke hilir berjalan tak renti2...


 Otw balik..ngantuk la ibuuuuu.....


 ZZZzzzzZZZzzzz......

abissss daaaa......

15 comments:

cik puan akish said...

oooo ko cek in kat paragon yah???

=)

firahadifa said...

ehhh.. bile rafiq nie da pandai jalan ? ari tu jumpa keik jer lagi..

LyNn HaMzAh said...

mee rebus haji wahid memang arr best...

eT said...

hehe...penat sudah si rafiq...
sonok dia berjalan yer...

baincardin said...

Jom layan 'Part 2' plak. ^_^

Yan said...

Tengok sikecik tido kat car seat tu. teringat anak2 akak tertido kalau kitarang travel..Masuk kete je, tido..Aman

maszmadi said...

eee lama x pi plaza angsana.....
hm, bestnyer zaman keje kat johor dulu, hampir tiap2 ari pi angsana time lunch.. huhu

umialya said...

rose..
makaaaaannnn lagi!!!

Ena said...

abis dah yeh! baru nak komen.. heheh..

alorrrrr... terlentuk sudaaaaa mat rafiq tu.. hmrmmm.. bagus la kan nak duk lam tu.. kalo anak ena la.. huhu..

**sHiKinn** said...

lena nya rafik tido..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Salam...

weh, rasa lama giler tak singgah sini... hehe

cam best jek mee tu... terliur tengok... syioknya dapat pi cuti2 ye... bila ntah nak dapat pi jalan2 rehatkan fikiran...

Dee said...

ros x mkn mee bandung muar ke kt johor?

MrS. F!zA said...

bestnyer weh jln2 tido hotel!! sakan hampa nooooo

Noreen said...

akk nk mee bndung sedap kt muo try la...
jb tmptnyer biase2 je Yg besh jb x de la se sesak kl hihihihi....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

WAH BESTNYA kita dah lama plan nak pi johor tapi tak kesampaian lagik