Thursday, December 9, 2010

Tido zzzzzzZzzzzZZZ


hehehehehe....sonot dpt email lg gambor mamat tu tido 



syabas abah..

actually, tujuan aku wat 2 posting ni ialah nak kaborkan bahawa..ari ni adalah 1st time rafiq duk ngan abah dia tanpa ibu...sbb hari ahad ni ibu kene jaga pendafttaran pelajar baru. on sunday, bbsitter mmg tak jaga budak..so sape akan jd mangsa? ehhehe abah rafiq laa...ngeeee. Sib baik isnin ni baru abah kene otstesen lagi..ke sabah la pulak..wuwuwuwuuuu..kene tinggai lagi.

alhamdulillah..abah dapat control anak & handle susu ibu dengan jayanya..well done! dan alhamdulillah...anak ibu sgt2 behaved!

tahniah sekali lagi...lega skit rasa ati ibu nak tinggal rafiq kat abah ahad ni..& realitinya..rafiq lagi sonot duk ngan abah rather than his bbsitter..:-) 

14 comments:

LYaFRINA said...

KALO LA BLEH TDO JUGOK MCM NI..
BESTNYERRRR

hajarus said...

amboi betul2 lena rafiq tido.. bukti rafiq best dpt tinggai ngan abahnyer ni... ^_^

wahida said...

wah...gud job bro!!

So Shy Lady said...

musim hujan ni sronok sggh tido..heheh

Noreen said...

syoknyer rafiq tido...
bapa misali hihihi...

NM02 said...

anak bapakkk.... hikhikhik

lydzar said...

syoknya tidur..rafiq aunty rasa macam nk join je..

rose, order la kt hubby rose udang galah besar dari sabah nnt..nyamnyam

eT said...

bagusnyer leh tinggal ngan abah...
kalo me ssh tol nk tinggalkan ngan ayah dia...
dania tu jenis nk ibu jek...ish..ish...

Zaidah said...

tahniah untuk abah kerana dapat menjaga rafiq ngan jayanyer

Ena said...

lena sungguh tu.. hehe

senang hati ibu nak wat kijer nanti kan! yerla.. rafiq kan anak abah jugak.. ;D

Dee said...

rose jgn lupa bagi upah kt abah rafiq eh..hahaha..

Elly & Emmy said...

tak der laa risau kan.. sebab abah yg jaga..

nyenyak betul rafiq tido..

mamalieyna said...

oooh rafiq anak abah, mmg la suka dok ngan abah kan..^_^..good boy..good abah! hehe..

oooh sokmo kena tinggai ye mek rose, kalau mek na habih la mati kutu kalau kena tinggai sbb tak reti drive kete..ngee..lesen wat hiasan ja..hoho..!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah nenyaknya la rafiq tidok ek...