Thursday, December 9, 2010

Makan2 @ Damansara


Salam

ari ni nak sapu sawang2 skit kat blog aku..ahahha..hampir seminggu tak update.

ok2. last week, abang aku si ustad rock tu baru sampai dari sabah. dia ngajar kat sana.. ni kan coti sekolah. so mmg sonok giler la kan..jalan2 je keje deme tuh..kakak aku n family pon ade join. depa pn baru balik dari jalan2 kat sabah. g umah abang aku tuh la..

dah lama tak makan2 camni..ramai2..ni kiranya baru suku la kerabat aku..if nak muat semua mmg penuh ngan kami jela kot kat meja2 makan kat restoren tu..uhuh

ok2 aku tulih panjang2 pon kome bkn nak baca pong kan...agagagaa..jom tgk gambor

 Ceeeeee (chesee)....

 

 yg tongkat mulut tu abang aku no 4 (abg zul), sebelah dia bini dia la..kak jue
kat belakang tu..anak2 kakak aku tula..4 org

 mak aku yg mai dari ganu & kakak aku no. 1, kak imah

 
my peberet



 makan timeeee...nam nam nam nammm....



 auummm....omak eh yg over..wakakakka


mcm2 order malam tu..sup ekor, tomyam, ikan siakap 3 rasa, kailan ikan masin, telur dadar, paprik n bla bla bla..aku lupe dah..bil dia leh tahanler mahei..kopak gak la laki aku..wakakakak..takpe bang..sekali 2 3 kala..agaggaaa...

depa semua dah balik ganu pon..selamat dah sampai sana..ehehhe. kakak aku balik kelantan terus sbb dia duk sana..omak n ustad balik ganu.

ada lagi nak cite ni..tapi karang2 la..dah lam tak update blog camnila..mcm2 nak cite..ngeh ngeh


14 comments:

hajarus said...

bestnyer sekali sekala dpt kumpul makan reramai camni kan kak...

Noreen said...

beshnyer mkn free hahaha
nyumnyum...
sedapnyer air tue...reen masih berpantang pd ais...sabo2

CatlinaFly said...

bestkan kumpul ramai2? :)

Fieza79 said...

berkumpul ramai2 dan makan2 best kan...

hurmm lama tak nampak rose...bz kerr..?

lydzar said...

huhu makan besar gitu..makan kt damansara, ntah2 500+ kena caj kan

[-suziey-] said...

waaa meriahnya mkn besar..hehe

zue @ annaleeya said...

sonotnya klu dpt mkn ramai2 gini... bkn selalu dpt kumpul ramai2 kan???

Zaidah said...

rose mukamu sama macam kak imah lah....

~~*Lady Salwa*~~ said...

memang best bila berkumpul ramai2 & makan sesama... syiok giler rasa...

eh eh, ibunya lak yang nganga ye... hehe (jgn marah ye mek rose... hehe)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hajar,
a'a..tu belum semua join. ni baru suku ni..eheh if lagi ramai mmg harula kat kedai tu..agaga

reen,
sabor reen..kang abis pantang leh minom eheh

cat,
iya betul...:-)

fiza,
bz skit skang. lagipun senin aritu sy coti. jalan2 cari makan..eheheh

lydzar,
giler mahal kan?? if kat ganu sure dalam 150++ je benda2 yg kami makan tu..haihh

suziey,
bes bes..:-)

kak zue,
iye kak..sekali setahun pon lom tentu sbb kami duk jauh2..uhuhu

kak zai,
ehehe..oklatu sama..hehehe..

sal,
ahahahaha..biasala tu..anak nak mamam mak dia yg lebey2..wakakaka

wahida said...

uik...sonoknyer...rafiq boleh duk diam je kan? kalau anak saya, mmg satu kedai dia tawaf...hahaha!!

NM02 said...

tembikai laici satu!

littlehumblelynn said...

sedapnya makan ramai2!!

Adyshariz said...

ros, cedap nye ayir tembikai laici tu..hehe,,sronok jer makan ramai2..dh berkumpul time makan la best kan