Wednesday, December 22, 2010

Bunga Sekuntum..ngeeee


Salam,

dah agak basi kejadian ni. tapi takpelah. aku tempek gak utk kenangan..

pendaftaran pelajar baru e-pjj kemasukkan 2011 on 12 disember lepas..

layanzzzzz







 
amek gambar for kad pelajar a.k.a kad pintar

serah fail pelajar..

our bos..masa tu dia jd pemangku Pengarah..tu kene berucap as wakil Pengarah


ikrar

bersurai...

susun borang daftar subjek ikut program. ramai siot. rasa nak patah tulang den berdiri nak shorting..pengambilan tahun ni dekat2 1k org pelajar...

 

geng ofis yg sengal..hehehe









eh ape kaitan gambar2 ni ngan tajuk??

eheheh..tengokla seme gambar2 yg aku ade bersama2 geng ofis aku....berapa kuntum bunga ade?? aku sorang je kan??? ehhehe boring weeehhh....tapi takpelah..depa ni mmg kepala giler2..so takdela rasa tertekan sgt..cuma bila nak bersembang kongsi cite masalah. takde geng..if nak jd giler2..leh la join depa..ehehehe...



daaa abesss.......



msa ari pendaftaran, ade org tanye "eh nape tak pakai baju urup N?" pastu aku selak la baju..nah amek N besor.takkan aku nak sentengkan tudung untuk tunjuk N n t***k? sabar jela!

"N" for never give up!

18 comments:

mamalieyna said...

hahaha...takkan nak selak tudung lak kan..cam mek na ni, bila pakai baju seragam opis, bukan nmpk pun lmbng opis kt baju ni, nmpk baju putih je..ngee..nak wat camna kita muslimah..pakai tudung kan, harus la menutupi ituw!

huwaaa hang sekuntum je bunga eh, ngee..

NM02 said...

mesti disayangi oleh mereka2 tu ek.. hehehe

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalamualaikum rose ;)
pic yg amik gambar utk matrik kad 2 sy igtkan diorg tu kena interview,haha..;)

MrS. F!zA said...

hihihihi power lah sorg je girl bekerja kuat dgn laki..msti happening je keja..huhuhuh

hajarus said...

xpe la kak... sekuntum bunga tu yg wat naik seri kat group tu... hehe.. :)

Fieza79 said...

sekuntum bunga di situ mesti di layani 1st klass..!

Ena said...

Sekuntum mawar merah!! heheheh.. ;D

teringat plak zaman belajo dolu2.. saat mendaftar kan diri.. saat baca ikrar.. saat kena ragging.. rindu nya.. sonot!!!

Zaidah said...

yer lah rose...ko sorang aje bunga skuntum kat situ....samalah ngan zai kat sini...sorang aje pompuan...dua lelaki....

mama_umar_maryam said...

keje penat2 tp ade team yg best mmg semangat!!

Hanis Azla said...

ramai betul bonser dia.. he..he.. tgk pun dah penat, org yg buat tu tentulah lagi penat kan..

Dee said...

rose..busy giler eh..akak tgk pun penat..eh xpe..bunga sekuntum..kumbang bonzer ramai tuh..hahaha..

wahida said...

uik..teringat lak zaman daftar kat UiTM dulu...
rose, saya rasa awak dah kurus byk la...

nur said...

hahaha... tergelak baca note warna merah kat bawah skali tu :D

chugie said...

selamat sy dh x jd student e-pjj.. kalau tak, sure jumpa rose tiap2 sem pendaftaran.

Zur@ZaRi said...

hehehehe....
bunger sekuntum yg tambah ceria tu.. kompom selalu kena nyakat kan...
tp aper motif huruf n tu eh?

~~*Lady Salwa*~~ said...

owh, sekuntum bunga dikelilingi kumbang2 ye... tu la kan, memang kureng best la kalau tak ada geng...

eT said...

lorrr...geng INED yer...hehehe
sama company la kite..ngeeee...

Elly & Emmy said...

haa.. sorang jer.. tak kena buli ker..