Friday, December 10, 2010

Dah Cashout Luit Nuffnang

Salam,

Senin lepas aku dah cashout luit nuffnang..lambat lagila nak dpat cheque tu sbb aku lambat cash out kan..padan muke aku la kan..sape suh cash out lambat2..ehehehhe..

tapi takpelah..dah selamat dah..n baki pon dah tinggal kosong

skang ade 4 BE...2 dari blog suami aku handle..n 2 BE utk pot pet mek rose..okla tu kan..rezeki2..sapo nak bagi luit free...ehehhe..


see..dah tinggal RM0.00..ngeeee

16 comments:

Ena said...

masyuk masyuk.. mak cik kayo... hheh.. leh belanja ena ais cream kan rose.. :D

Mama Hanim said...

wah..syok btul dpt duit free kan..best2..

mamalieyna said...

best2x..nk kena kumpul balik tu..mek na pun rasa2 cam nak cash out lg sekali la..hehe..free2 dpt duit eh..

LyNn HaMzAh said...

best tu...nanti leh la buat GA...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah masyuk tu, tak pe nanti leh kumpul lagik k, wah banyak tu stiil running 3 BE

Adyshariz said...

alhamdulillah..rezeki..rezeki..

eT said...

hehe...dah leh cash out yer..
me blom lagik..ngeeee....

cik puan akish said...

wahhh syiok betol!!!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ena,
dah lama duk peram tu...if kiranya dah lama leh cash out..tapi tunggu bnyk..ehehe

mamahanim,
betui tu kak..bkn senang ehehhe

iena,
gud2..nnti leh beli ape yg patut..ehehe

lynn,
hoho..tu semestinya..wat GA..isnyaallah masa terdekat..:-)

anje,
hoho..kit skit je..anje lain la..bnanyok BE..eheh

aisha,
alhamdulillah

et,
nnti dah boleh cash out..cashkan cepat2 ye..ehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cik puan akish,
haaaa pe laie..reramai ghajin wat posting..nnti nanang bagi iklan n dpt luit la..eehhe

lydzar said...

ala takpe, kejap lagi mula la dia bertambah2 semula

NM02 said...

belanja saya bleh?

Hanis Azla said...

bestnya... semoga betambah2 lagi duit tu.

shima said...

bes nya..shima bila laa leh merasa huhu

Izan Ishak said...

bagus2 mek rose...lepas ni boleh kumpul2 lagi~

pizet said...

macam byk je duit tu...hehe rezeki tahun br la ni yer...