Thursday, December 30, 2010

Simple GA: Siapakah pengunjung ke 40 K itu?

Salam,

ok as mentioned..aku akan wat GA simple..sape tangkas dia dapat satu gelang...

so akan ade lagi baki 4 gelang..ehehe..nnti nak pikir camno cara nak bagi kat korang semua..

sape dapat capture Unique Visitor ke 40000 akan dapat gelang kristal sabah!

ini no. yg aku capture td...



teng teng teng.....skit je lagi tu..



gamba gelang leh tgk previous entry.


if ade yg dah "ter"capture tu..nanti wat posting ya..nnti den g chek..hehehehe



8 comments:

zue @ annaleeya said...

alamak... kena alert la nak dpt pengunjung ke 40k itu...

nak gelang tuh... takyah capture no aci tak??? hehehehe...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hikhikhik..akak nak gelang tak? haa nnti capture ye..ngeee

cik puan akish said...

huh...27 agi..=)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

akish, kang mai lagi .kot2 dah 40 k..wakakka

kayyana said...

wah..kene cube sedaya upaye utk dpt visitor yg ke 40k nih

zaikulim said...

salam

zaikulim dah capture



http://zaiikulim.blogspot.com/2010/12/pengcapture-40000.html

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam zai..
tahniahhhh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

alamak rugi2 walhal kita dok rumah je patut leh je captute ni...tak de rezeki, untuk yang kalah tak de ke...kih...kih