Thursday, December 16, 2010

Cool Blog

Salam,

Hari ni agak kelam kabut skit. Rafiq demam. Malam td suhu cecah 39++. So ape lagi. Kasi ubat montot la..pagi tadi baru pegi Klinik Paed Adek. Masa kat kenek suhu 37.8 saje. Alhamdulillah doc cakap demam biasa2 saje & hanya dapt ubat demam...:-)

ari ni jugak, 1st time anta rafiq g kenek sorang2. Abah rafiq otstesen. Wuwuwuwuwu...pas kasi makan n ubat, baru aku anta ke rumah pengasuh. arini masuk ofis lambat. tapi dah bagitau bigboss siap2..:-) 


ok2..korang pernah minum ni tak? Cool Blog. Aku terjumpe kat tesco shah alam. Aku pernah tengok benda alah ni before dis kat blog lain. Tapi ari tu baru jumpe. Har har. yes im the jakun one. tapi takpelah, at least aku dah merasa..

sedap jugak la rasa dia. Aku baru minum 2 jenis. ABC Blog & Honeydew Blog.



 Macam2 perasa ada..rege pon macam2..
yg guna Green Tea / Red Tea  RM1.80, Yang blended punyer RM2.50 & if nak tambah jely ka apa..tambah 60 sen..

 ABC blog..aku tambah jeli bulat2 tu...

gambar Honeydew blog aku tak amek..:-)




potpetmekrose:
yeyeyey..ari ni somi aku balik dari sabah. dah 4 ari kat sana. aku order gelang2 sabah utk diberi kat korang..jeng jeng jeng...nnti kita tengok sape2 yg bertuah itu ya..:-)

17 comments:

wahida said...

x pernah try lagi...tp nampak best la..harus try sebab ada nama blog..muahahahaha!!!

~~*Lady Salwa*~~ said...

tak pernah pun try lagi... nampak cam sedap je...

adeh, tetiba teringin nak makan abc special yang letak ice cream kat atas tu... nyummy nyummy...

MrS. F!zA said...

ritu nmpk iceblog ni kt metro point kajang kita nk tp naman ckp tk pyh la..hahahaha ntahla

mmg nmpk rupa ABC tu..

aeinio said...

bleh tahanlaa rasa diakan kan kan?

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalam..
ai lagi jakun sbb x pena tau pun..haha..
cam comel jek boothnye..hehe

lydzar said...

amboih mcm sedap je CoolBlog ni, tp rasanya dh lama tak try2 makan food dkt shopping complex ni, sbb bfore keluar mesti dh makan kenyang siap2..

NM02 said...

minta2 la saya salah sorang yang bertuah tu... amin

maszmadi said...

isk, ingatkan nak crite pasal Blog sesape yang cool... rupenyer kedai air.... hm, x penah jumpe la, hehe jakun gak nie..
cam best jerk air tu... nyumnyum

cik puan akish said...

favvy dadif owh cool blog neh...kalo lalu dpn gerai dia neh...aha...konpem...maaa...aaaaaaaa...

laju je dia sedot tau..pastu...esok..konpem idong meleleh ingus!!!

mamalieyna said...

menulis blog , hari2 la..minum blog2 ni...tak pernah lagi..hahaha..cam best jer!

*oooh sabah baaah...bestnye, sapa yg bertuah tu?

mamalieyna said...

oooh lupa...hope rafiq cepat sihat yee....cian dier..!

Ena said...

mrmm.. cam pernah dengar rose.. rasa tak pernah lagi.. sedap yeh!.. ingatkan blog tu cool tadi.. rupanya?? heheheh....

moga rafiq kembali sihat mcm biasa.. rindu nak tengok rafiq sengih.. :D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wahida,
ha? sbb ade nama blog je ke? agagaga

sal,
kat section 2 area uitm shah alam ni bes tau ABC dia..siap ade cairan cekelat. mantop!

fiza,
if nam merasa, leh la cuba..boleyla rasa dia..tapi kene pandai pilih. cam yg ABC tu, kureng skit la bagi tekak sy..eheh

aeinio,
betui...boley tahan. tp honeydew tu mmg bes..:-)

ayu,
kikikikik...ala, tak kenal maka tak cinta. kang if terjumpe man2 leh cuba..:-)

lydzar,
dia kat area foodcourt..tapi bkn foodcourt punyer..kedai dia tepi playground tesco shah alam..:-)

nieza,
jampi dulu byk2..ehehehhe

mas,
har har har...tipah tertipu eh..:-)

akish,
woweee..den tak berani bagi rafiq. takut dia seleseme..:-)

iena,
hehe..jgn lupe baca jampi serapah. kekeke..tq mek na

ena,
haa mek nak takleh kasi anis n irfan ni..kang asma depa mai. sbb sejukkk bangat.
thanx mek na..dah ok la tu demam dia skit2..ade skit je lagi..:-)

mamat80 said...

wahhhh......nk jgk....muke xmalu...hehehe

Noreen said...

smoga cpt smbuh yea rafiq....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kita pun peminat air ni sedap tol tapi suka yang coklet je selalu beli kat Tesco

aLyNnZ said...

haha..cool blog xsabar gak nak tgk blog saper yg cool tuu..aleh2 ada plak pic yg begitu menyelerakan time cuaca panas nie..

mesti cube nie..