Thursday, December 2, 2010

Aku Rindu


Aku rindu ngan kampung aku..uwaaaaa

aritu balik raya puasa 3 ari je. tak ke mana sbb takde kenderaan sendiri. mmg patah kaki. len kali tamo dah balik raya nek belon. uwaaaaaa

even mak aku selalu gak la mai sini..tapi still tak sama....wuwuwuwu...
terengganu tu syurga makanan tau..tu aku rindu *hahahah dasar ahli makan!*


 

 Pantai yg bersih..ni masa musim tengkujuh. tu malap je..

eh ni sape lak ni? wekekkeke
aku la tu..masa ni pegnentkan rafiq..3 bulan lebih ...balik pon sbb aku ngidam kepok lekor yg panas2 tu..ehehehe..bes kan pegnent..semua kehendak dituruti..hahahha..

24 comments:

wahida said...

saya pun suka giler ngan kopok lekor panas2 tu...bestnyer...

idah @mama izzya said...

teganu kan byk kepok..idah hok dok teganu ni dok puah makan kepok kadg tu..

maszmadi said...

eee bestnyer pantai..... biler lagi la nak sampai ni, kampung hubby masz kat t'gau gak tp kat bandar.. x jumpa pantai..... huhu

NM02 said...

uishh... cantek port tepi pantai ni. posing amek gambar sure menarik teh tarik.. kat maner ni?? mcm mau singgah skodeng jek..

sila balas komen ni dlm n3 saya eh. maceh.. nak tau sangat, pondok tu ada lagi ker? erkkk... hehehe

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam rose~
sy pun sama..rindu kg halaman..baru jek sy buat n3 psl kg..jemputla baca..mana tau terubat sikit rindu ke..hehe..

http://mylilcutie.blogspot.com/2010/11/panggilan-desakuala-tganu-version.html

rose, tganu kat ne?:)

lydzar said...

keropok lekor my faveret jugak..syok sgt dpt makan last week kt tepi pantai kt area kelulut tu

chugie said...

ape lagi.. balik kg cepat2 ye.. ni nak cuti awal muharram ni, bleh lah plan cuti lame skit..

psst: bestnye kampung rose ade laut..

eynda said...

Cantiknyer pemandangan pantai tu...

Dee said...

rose..jom ikut akak balik ganu..11 dec ni..muahaha..saja je racun..

Ena said...

huhu.. ena pun rindu jugak.. rindu rasa nak lari balik kg tinggal anak suami kejap.. dah jumpa balik la sini balik.. boleh?? huhu.. tak dapet la kan.. kena tunggu jan or feb.. sian nak balik kg or jln2 kena booking dulu huby sendiri.. sob3x..

owh! kepokkkkkkkkkkkkkkkk... sangat ngidam..

Nia said...

lor,..mek rose org Ganu? igtkan org kelate. nanti bleh balik kampung sama,..hubby org Ganu..hehe

ana said...

kg tepi laut ker? bestnye...

eT said...

cite bab kampung...
mmg rindu xpenah abes...
bila dah balik rasa xmo kuar umah...hehe

100plus3

100plus2

100plus1

Peminat Nescafe

littlehumblelynn said...

sila amik cuti panjang.......balik ganu!!sila pos kopok lekor kat akak sekali..heheh

Hanis Azla said...

sian dia.. rindu ek.. sabtu ni akak nk bercuti ke terengganu.. klu nak tumpang boleh ikut sama.. ha..ha..

zazaa said...

kak rose
baliklah kg.. skrg musim ujan tau.
pekena ubi rebus n kopi o... perghhhh.. heaven lo...
ehehe ;p

Naurah Napiha said...

teringin sgt nk g terengganu..xlps2 lagi..haah..best dpt mkn kopok lekor terengganu..original punye..puas sekali mkn..nasib dpt jiran org terengganu..so selalu bungkuskan keropok lekor ganu..huhuhu

EIJAM'S FAMILY said...

wah..nyaman yerk udara kat kampung.. jeles yerk... best..klu kiter ade kampung macam tue sure rindu giler nak balik.. dan klu balik mesti nak balik lama2 jugak.. huhuhu

EIJAM'S FAMILY said...

wah..nyaman yerk udara kat kampung.. jeles yerk... best..klu kiter ade kampung macam tue sure rindu giler nak balik.. dan klu balik mesti nak balik lama2 jugak.. huhuhu

Fieza79 said...

rindu kg halaman la ni...comey mek rose berposing tepi pntai yg indah tu...

LYaFRINA said...

betul.. mcm2 y best kat trg...

satar, otok2, baulu, lemang, kepok kuala, kepok losong ...
mde lg r?? byk lg kan...

n y famous jugok, nasi dagang

Zaidah said...

time2 hujan nie makan kopok lekor panas sedapnyer rose....jangan windu2lah...nanti coti baliklah ke sana

Elly & Emmy said...

nanti nak ikut balik sama bolehhh.. kami tak pernah sampai terangganu lagikk..keropok lekor memang bess..

Ieza said...

wah best nya...duk tepi laut..kena angin sepoi2 tu...