Thursday, December 9, 2010

Rafiq wif new babysitter

hari ni rafiq duk ngan pengasuh baru..agagaga

yg bes tu, lepas mandi, bagi makan & kasi susu siap email kat ibu gambar2 rafiq yg sonot kan main lagi..


 eh, pengasuh rafiq pakai kain pelikat la....heheh..import dari bangladesh ka? kui kui


 alor..cedapnye shushu ibuuu...


ehehehhe..actually babysitter baru yg aku maksudkan tu ialah somi aku la..wakakkaka...dia wat keje dari umah je ari ni sbb takde meeting penting...

guna teknologi skang dengan sepenuhnya..dari rumah pon leh keje ape..sambil jaga anak..agagaga..

jgn tertipu ya..sbb aku tak mungkin tukar pengasuh lain utk rafiq sbb pengasuh terkini adalah yg terbaik setakat ni...


ni la keje rafiq..tak pernah nak abiskan susu yg aku kasi setiap botol. sure ade balance. dah kenyang makan nasi camtula..haihh..


eh wagon kat belakang tu dah kosong..tu tandanya apa???? hoho tandanye dia dah sepahkan semua brg menan dia yg kat dlam tu..kang balik ibula kemas ye..kamu tukang sepah...wuwuwuwu...

 

6 comments:

Izan Ishak said...

ohhh...tertipu di situ...

tp baguslah rafiq boleh dok elok2 ngan abah dia. bagusnya!

LYaFRINA said...

HI HIHI
BARU NAK KATA PENGASUH SKARANG DH MAJU KEDEPAN.. SIAP BLH REPORT XTVT TERKINI..

SKALIIIIII.....ABAHNYER JD BABYSITTER..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

izan,
aagagaga..tipah tertipuuu

lya,
besnye if bbsitter camtu kan? at least tahula perkembangan anak dari masa ke semasa..:-)

LyNn HaMzAh said...

hehehehehe...kesian la kat ibu sebab kena kemas mainan rafiq yang bersepah tu...

Ena said...

ye ye jek.. heheh..

bagus la kan leh jd anak dengan jayanga.. bbsiters tu.. kikiki..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

owh ingatkna memang baby sitter baru, mesti best dok dengan abahnya kan