Friday, December 24, 2010

Jumpa kwn blogger lagi


Salam, 

Lunch hour tadi, aku ke Kelana Jaya. Jumpe ngan Siti. Last jumpe siti masa open house kat umah dia masa raya puasa ari tu. Ni kali ke-4 jumpe dia.

sonot sangat sbb dah lama tak sembang2 ngan kawan pompuan. I mean, gurls talk! yela sini kan semua kumbang. Aku je pompuan. boring ya amat takde geng nak sembang2 cite2 pasai pompuan.

actually tujuan utama yg jumpe tu nak amek tu ha..valve utk pam manual avent aku. Dah jahanam. nak beli yg baru..tapi siti cakap takyah dia ade byk sebab pernah beli kat e-bay. So, dah ade org nak bagi tu..amek jela. rezeki jgn ditolak. iye dak? ngeee


 inila siti...dulu2 dia rajin hapdet blog. tapi skang dia cakap takde mood lagi utk berblogging. Lagi suke menempek kat FB katenye..:-)

 Kami lunch kat Tasik..tepi stadium kelana jaya.
sedap2 makanan dia. thanx siti bawak kite g sana..


 ha inila benda alahnye..siti bagi 2
utk pengguna pam manual avent, skang ni valve yg bentuk bulat cam kipas tu..dah takde tau spare part camtu kat pasaran. Avent dah tukor yg baru..yg belah kiri tu ha.


almost 4 oz..alhamdulillah...dah nak masuk 1 tahun setengah dah anak aku upenye..tik tok tik tok..cepat nau masa berlalu...:-)



pic rafiq masa umur 3 bulan lebey.


merry chtristmas utk semua yg merayakannya....
happy weekend!! 


15 comments:

Ena said...

Beh arr leh jumpa.. kita bile pulop? ngeeeeee..

Alhamdulillah.. rezeki jgn ditolak yeh!.. :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

Alolo, tomei mat rafiq ni masa tecik2 dulu...

Cik Puan*PIE said...

bile kau nk jumpe den plak rose??nnt kalau trjumpe, jgn sogan2 panggil den yo...den kdg haram mandang org...men lalu jew..hehe

Fieza79 said...

sekali2 jumpe teman borak2 mesti syok sgt kann...belanja makan lg...tu yg plng best..!

zue @ annaleeya said...

dah lama tak dgr citer siti kan??? klu tak mesti citer masak2 jer... terliur dgn cream puff siti... nyumnyum...

wahida said...

nak jumpa rose jugak!! hehehe..
selamat bercuti rose!!

mama_umar_maryam said...

sonok kdg jmpe kwn blogger ni,wpon maya tp diorg mcm tau almost sumer bende ttg kite ;)

[-suziey-] said...

ooo siti ni..tu la skang dia jarang update blog..heehe

firahadifa said...

ni yg siti 'yg ku sayang' ni kan ? hrmmm.. lama tul dia meghilang...

mat dan mina said...

comel nyeee....hehehe....lps ni minum byk2....

Hanis Azla said...

bila agaknya boleh jumpa rose ek.. betul juga mama umar maryam tu.. teman2 blogger ni walaupun kenal di alam maya tp macam dah kenal benar sbb byk citer kita dan mereka yg kita dah kongsi..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

bestnya dapat jumpa secara live kita pun pernah gak terserempak dgn blogger

Zaidah said...

bestnyer rose dapat jumpa siti....memang sekarang nie tengok blog siti sunyi sepi....rupanyer dah tak ade mood nak berblogging yer...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ena,
mek na kene wat open house dulu..nnti kita jumpe..wekekek..*gurau2*

sal,
umor 3 bulan masa tu..eheh.

haja,
ahahha...ok2..if terrrjumpe ekau, den tegur la..:-D

fieza,
a'a..nak2 lagi kat ofis ni sorang. skali sakala jumpe geng borak bess woo

kak zue,
dia skang mcm dah nak start beblog balik tu..ngah panas enjin..wekkeke

wahida,
jommmmm....:-D

zety,
betullllllllllllllll....

suziey,
ehehe..dia lagi sker berFB..:D, suzie, bile lagi nak wat gathering?? den nak join!

afidah,
a'a....nnti suh dia baca komen2 ni..ramai rindu dia..ehehe

mat & mina,
minum ayor masak..ngee

hanis,
betul2. if ade gathering bes jugak kan. nnti pakat2 suh suziey handle another gathering..bes2

anje,
iyee...kita pon bernah ketemu kan. tapi 2 kali tu tak leh nak borak lama..wuwuwu

kak zai,
hehehe...dia duk layan FB je kak..:-D

Dee said...

dlm takut2 x cukup utk bf rafiq..dah setahun lebih kan rose..usaha tangga kejayaan..