Thursday, December 2, 2010

Happy belated besday & Happy besday in advance

Salam.

semalam 1 disember genap umur anak buah aku si Ika tu 5 tahun. Dah lama tak tempek gambor anak2 buah since ade anak sendiri..wakakakakk
  

inila anak2 kakak aku2 yg duk shah alam jugok ni. So, anak2 dia tu mmg aku jaga dari kecik jugak. yg kelakar tu..both of them yak taik gagak masa lepas bersalin aku yg cucikan yak depa... masa tu akak aku lomah lagi. C-zer kedua2nye..

semalam lupe nak wat posting ni..hhuhuh


Yana & Ika. 22 disember ni, besday si Yana yg ke-2 plak. Mmg anak2 kakak aku ni anak akhir tahun..wuwuwuwu



geram tau ngan mamat tu. aku suh duh diam2 dia nak gak terjah kamera aku..uhuhu..dah rupa cam amek lajak nak lumbe lari..kikikik



as usual, my boy with his weird style..stylo la kunun. kui



Natang ape ntah ni..aku snap kat atas  meja makan. saje zooom benda alah tu. clear giler. canggih gak kamera cap ayam aku ni upenye. mcm2 leh setting. dah 2 tahun beli baru nak explore..wakakka



 rafiq suka tolak yana camni. Kak yana layan ajela...




See...kan main mamat tu..gelak sakan!


 

Birthday Gurl..suka lompat2..sampai menggerbang rambut kerenteng ko ye ika..uhuhu

si ika nak sambut besday ngan kwn2 dia kat taska..so aku takdela gambor2 besday dia kat taska semalam..


ok, be a gud kak long ya...mak su cayang ika..muah2..

Happy Belated Birthday for Emilya Zulaikha & Happy Birthday in Advance for Alifah Ilyana...



8 comments:

Ena said...

HAPPY BIRTHDAY TO BOTH OF THEM..

Comei2 la..

keh keh keh.. lawak plak rafiq tu.. sejibik cam irfan.. sokmo nak lari bila nak snap.. dulu.. skrg ok la sikit..

Zaidah said...

selamat hari lahir...sambil nyanyi n tiup lilin semoga panjang umur n dimurahkan rezeki...

Izan Ishak said...

selamat hari lahir buat ika dan yana... comellah dua2 ni. dua2 pun bby akhir tahun ye...

moga jadi anak2 yg solehah ye sayang!

lydzar said...

happy bday ika n yana..rafiq penyeri dua bunga ni la yer..

bday hannah pon tak lama lagi. budak2 ujung tahun :)

LYaFRINA said...

happy birthday buat kedua-dua birth day tu...

comel la rafiq posing.. mmg ada style la

ana said...

hepi besday....comey rafiq!

Dee said...

Happy Birthday to both of them..eh..rafiq seronok ada kawan tu..kihkihkih..kemain lentok posing..mana dia tgk rose?

Naurah Napiha said...

akak jaga ank akak akak??best nye dapat jaga anak sndiri & anak sedara.. :(