Wednesday, November 3, 2010

Coco Crunch


Salam & selamat pagi,


Sekarang ni..makanan utk kudap2 peberet rafiq ialah Coco Crunch..


berselera dia makan..nak buh susu segar mmg takleh kang tak pasal lak jd cam dlam gambor posting semalam..wekkekekke..so rafiq ratah camtu jela...

ari ahad tu beli yg ade free gift. ada bowl comel. dan2 tu nak makan dalam tu..huhuhu 





kikikik...lucu  plak tengor gambar2 rafiq ni..tu aku tempek sini..kan main lagi bersungguh suap koko kerunch sampai senget benget mulot!

comott....

takpelah..janji kamu nak makan..kang kamu takmo makan..ibu plak naik pening pikir anak tamo makan...*cuba kira brapa perkataan makan aku taip* agagaagaga


pagi2 camni pekene coco crunch + cornflakes + susu segar bes nihh..gulp!
 

12 comments:

LYaFRINA said...

sama mcm asya, suka coco crunch..
tp bila dh bosan, dia wk rajin g teraburkan ats lantai..
sabor ajer la

Izan Ishak said...

twins pun suka coco crunch! sekejap je abis sekotak besar...aduhh!

Fieza79 said...

makin membulat dak Rafiq dh skrg ni...cute ooo...

kalu la Rafiq leh makan coco crunch tu dgn susu maybe lg la dia suka...!

Zaidah said...

buat biskuit coco crunch pun sedap...yummmy

ana said...

sama la..tapi ana selalu beli yg dalam kotak kecik2 tu...ada banyak perisa.

...etiey erywan♥ said...

eysraf kalo letak coco cruch dengan susu, mesti muntah. hehe.. mungkin melekat di langit.... :P go rafiq go

CatlinaFly said...

samalah cam E-ein..cocoa crunch, honeystars dgn cornflakes yanga de salkut gula tu..kalau corn flakes plain dia slow sikit nak ngabihkan..:)

suke tgk bila kite letak dlm mangkuk, pastu sambil main, dia cekut masuk mulut..

~~*Lady Salwa*~~ said...

sama la ngan faris, suka makan coco crunch... tapi honey star lagi dia suka... hehe

dalam gambar ni nampak cam rafiq bam bam lak... shomel... suka tengok budak2 yang bam bam

Ina Hashim said...

anak2 akak pun suka makan kokokrunch nih tapi ngan susu la...sianRafiq alah ngan susu lembu ye

Dee said...

sukanya dia..smpi senget benget mulut makan..akak tgk badan rafiq dah naiklah rose..suka..bam2..geram je..

Nadiah Sidek said...

nak jgk coco crunch..sini takde coco crunch. huhu..

eT said...

sedapkn koko krunch tuh...hehe