Wednesday, November 24, 2010

Rafiq Baby lagilah Ibu...

Salam & selamat pagi,

On the way dtg ofis td dengor berita kat SinarFM pasai wanita mengandung kene mati disyaki dikelar suami..Nauzubillah..ape sudah jadi dunia ni???..seramnya..itu tandanya apa? tepuk dada..tanya iman...nak tahu cite lanjut leh baca sini..bharian

if dilayan, mmg takkan abis kes2 pembunuhan pelik2 skang ni....so, baik kita layan dulu aksi mencuit hati mat rafiq malam td..



Tido sampai terjulur2 kaki..bajet diri tu baby lagi kah?keh keh keh


actually ni carseat/carrier dia masa baby..since dah boleh duduk n berjalan, aku belikan carseat yg lain. yg ni simpan kat stor..aritu aku kemas2 stor, dia sibuk nak tarik benda alah ni..sudahnye aku bawak kuar n jd kerusi malas dia..

yg lucunya, malam td, aku ralit wat keje kat dapor..then tengok2 dia dah tertido dalam tu kt depan tv....lucu la plak tgk..sampai kaki dah terkeluar2..wakakak.. 


see...inila kerja dia..kuarkan periuk belanga ibu yg ade kat dapur wat main..alih2 buh buku2 comel dia dalam tu..kikikik..cute je



potpetmekrose:
boringnye en suami takde..jumaat baru balik..sob sob.
 

19 comments:

cik puan akish said...

behave aje bujang ko neh=)

Ena said...

bagusnya la kan..

leh tertido sendiri camtu.. comei je tengok.. ;D

zue @ annaleeya said...

xpelah rose... rafiq nak imbas balik masa dia baby tuh.. hehehhe...

chugie said...

good boy rafiq ni tau!

owh, berita itu.. buat sy rs sedih dan seram jugak.. ape da kan?

~~*Lady Salwa*~~ said...

Alorrr, cutenya rafiq tido lam tu... tu la, agaknya dia rasa cam diri dia baby lagi la tu...

Senang pulak dia tido sendiri lam tu...

zurazari said...

comel nyer...
masih nak manjer2 kalo cenggini nampak nyer!!

ana said...

alahai siannye...main smpi tetido

LYaFRINA said...

comelnya dia tdo.. sampai terlentok

Fieza79 said...

Rafiq tingin lg nk menerai carseat tu...bg 'can'..!

lydzar said...

senang nya dia boleh tertidur sendiri..senang la keje ibu

[-suziey-] said...

hish ngeri berita tu kan..

lawak la rafiq..adeii..mcm aQeel gk..suka main periuk kuali sume..mcm org pompuan:p

Zaidah said...

rafiq nak masak bubur bukulah kot rose....hehehe

littlehumblelynn said...

rose

senang tido!!

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
alahai comelnye rafiq tido kt carseat 2..bagusnye dia sng tido kan?sampai terlentok2..hehehe..comelll sgt ;)

mamalieyna said...

hahaha..smpai tertido! ^_^..kiut miut!

arif nye car seat pun dia wat main je kt umah..letak dlm car pun dia bukan nak dok..huhu..

shima said...

comel nya...anak ku pun suka bwk periuk ke dpn..siap amik senduk bagai..abg amik utk adik sekali...ahahha..

Dee said...

alahai..siannya mat rafiq..tp dia pandai bwk dirilah rose..

umialya said...

siannya rose, en. somi xder kt umah..

akak lg ksiankn si Rafiq tu main sorang2. hu3

Naurah Napiha said...

Alahai..comel nye dia..same macam Anak sedara hubby yg xhbs2 jeles dgn Fakhrl..so dia akan cakap "Ayip kn baby anti"