Friday, November 12, 2010

Mimpi digigit katak


Salam,

its sound funny rite?heheh..iyeer la..mlm td aku mimpi digigit katak! aiseymeng

ade kat dalam toilet awam kat mane ntah..g jln2 ngan hubby n rafiq..pastu ade ramai org kat toilet tu..tibe2 ade katak..mule2 kecik..bila aku halau dia jd besorrrr...sekali dia ngap kat bontot plak tu. 

pastu ade kesan dia gigit..sakit wooo..gatal2..ahahahhaha

pastu aku gugel la ape maksud or alamat mimpi digigit katak? then terjumpe kat Yahoo! Answers maksud dia:

Menceritakan tentang Ekosistem ! Jagalah kesehatan anda & hati-hati dalam melangkah/melakukan pekerjaan.

agagaga...

wow....bukan aku nak percaya..tapi sgt2 hampir..sbb minggu ni kene g check up amek darah lagi..haihh..



pic from gugel

potpetmekrose:  
1)Mimpi adalah mainan tido....
2)mungkin terbawak2 dalam tido sebab semalam aku geli tgk budak bela seekor katak gergasi kat paper...

18 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

aisyeh... mimpi kena gigit katak ye... hehe

nasib baik bukan putera katak ye... mungkin la tu terbawa2 dalam mimpi...

**nasib baik dah kawen, kalo tak tu maknanya nak kena pinang... ngeh ngeh... lawak je ye, jgn marah...

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
katak 2 hensem x?hahaha..;)

jom join GA sy (",)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

hu...hu...tak penah mimpi di gigit katak...eh...katak ada gigi nak geget ke ek...sellau dengar kena patuk ular je...encem tak katak tu leh bertukar jadi putera raja tak...

eT said...

ingat mimpi kiss katak..hehehe
putera raja tuh..

Help protect all women! Fight Cervical Cancer!

Get the Nestle Walk event at Taman Tasik Titiwangsa

Want to win double prizes?

Do something! Stop Child Abuse Now!

Ieza said...

he3..lawaknya mimpi kena gigit katak..
cam cite dongeng ngan putera katak lak..he3

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sal,
kah kah. sib baik dah kawen ye..kot2 la ade putera nak mai pinang..wakkaka

ayu,
buruk giler...ahaha
ok2..insyaAllah nnti sy join

anje,
katak gigit org gak tau..wakakak

et,
tamooooo geli

ieza,
tula dia nye..cam dongeng2 kan? ahahha

Dilla Ady said...

hahhahaha..kelakar la..

cam princess and the frog...tapi tu frog cium ye bukan geget..hihihi

ana said...

hohohoho....katak gatai nie.

Ena said...

ahahahahhaha..
terbawak2 sampai ke dalam tido yeh!... bagus tul katak tu.. untung leh masuk lam mimpi mu rose..

Melor said...

anggap je nak dapat rezeki.hihihi

Zaidah said...

kot2 putera katak suka kat rose kot..hehee

lydzar said...

haah terbawak2 la ni ngn berita semalam ni :P

OnFarisha said...

Katak? Geli.. Tapi sha belum pernah lagik mimpi digigit katak.. dikejar ular pernah.. gelinya smp siang tu terbawa2..

Kalau free jom jengguk blog sha yea.. :)

http://kamarfarisha.blogspot.com/

hajarus said...

bese jugak berlaku kat hajar kak... lau siang tu ade benda @ perkara yang berlaku sampaikan hajar asyik teringat2, malam tu sll mimpi benda yg ade kaitan ngan perkara siang tu...

Amy Syaquena said...

salam...

x suke mimpi2 macam tue , tapi tue la dia mainan tido kita kan..huhu

wahida said...

klakarnye kena gigit kat bontot lak tu...comel x katak tu? hehehe...

Hanim Najib said...

hahahhahaaa..saba je laa rose ni tau..slalu katak comolot je..nie kes baru ni..kt montot lak tuh..kekekeke..

mamaaerish@eb said...

ah?
betoi ker ros?... takot la plk...