Monday, November 15, 2010

Sususususususussss

Salam,

kul 3 dah. awat cepat sangat nii???? hmmm

update stock susu rafiq lagi. As usual, rafiq beralih bulan aku akan susun balik..takut tercicir susu2 yg sepatutnya aku rotate..expired sudahnye..sbb pernah terjadi, expired 2 pack..sayang wooooo..bukan senang nak dapat tuh.



dah lama tak susun..aku buh camtu je tiap kali top up stock..




tada..dah susun cantik2...alhamdulillah..dah ade 192 oz....:-)

skang, aku dah jarang dpt top up susu..aku just rotate yg ini sahaja..tapi berbanding stock bulan lepas..ade la lebih dalam 30++ oz..alhamdulillah..

dan ini bermakna..aku dah mengepam 1 tahun 4 bulan..wow. tak tercapai akalku...alhamdulillah.


syukur..rahmatilah niat murniku yang satu ini ya Allah..permudahkan segalanya..Amin..

26 comments:

ana said...

semangat kental betul rose nie...klu ana blm tentu boleh buat mcm nie.

Zaidah said...

banyak jugak susu rose...zainyer bebaru nie baru top-up dua tiga aje...sama macam rose rotate aje...hehehe

LYaFRINA said...

WOOWW!!!!\HEBATTTTT..
SERONOK TGK SUSU IBU Y TERSUSUN TU..
KAGUM PON ADA... SETIAP TITIK SUSU IBU TU MEMBERI MAKNA Y MENDALAM ..

Ena said...

Tahniah!
teruskan niat murni mu tu rose.. bangga ni tau..

chaiyok2x..

pizet said...

alhamdulillah moga2 genap la 2 thn nnt yer...kami tumpang gembira

cik_ah82 said...

huhu..banyak la tu kak..org ni ha..huhu..mmg sadis..nak2 dh positif ni, mmg drop gilaaaaaa...wuuaaa...tp nak wat camana, cuba yg termampu je la..

cik puan akish said...

killer jeles wehh tgk stock ko!!!

Mieja@Faiza Amir 2001 said...

tahniahh rose....menten banyak:):)
caiyok caiyok :):)

cik_ah82 said...

kak ros: tengs bg komen kat blog tu..
hmm..nk tanya, kalo shaklee time pregnant boleh amek ke?org punya alfalfa ada lagi, tp takut lak nk amek..apa vit yg kak rose suggest..so far, selain asid folic, org amek b-co, vit c..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya rafiq dapat fully BF...untung la kan jimat belanja mesti jarang sakit sebab BF...

eT said...

wahh...bagusnyer...
me dulu mmg xstart dari pantang...
1st day keje dah meraban nk wat stock susu..huhu...mmg xpenah simpan stok camnih...jelesss u....

LyNn HaMzAh said...

banyaknya stok...memang best betul la...

wahida said...

saya doakan rose berjaya susukan rafiq hingga dia berumur 2 tahun...amin....

Fieza79 said...

stok yg cantek..! terus kan usaha murni mu Rose..!

chugie said...

wah.. banyaknye rose.. memang x tercapai dek akal ku jua.. banyak tu! berkat kesabaran rose yang cekal mengapam susu2 tu.. tabik lah!

JustKeepOnWriting said...

sampai bape hari susu tu baru basi e?..teruja plak..nnt ade anak nk wat camni la :D

JustKeepOnWriting said...

sampai bape hari susu tu baru basi e?..teruja plak..nnt ade anak nk wat camni la :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

Chayok chayok... teruskan usaha...

seronok je tengok kengkawan yg full bf...

& rasa seronok tengok stok susu mek rose yang menimbun tu... bertuah rafiq, still dapat merasa susu ibu...

acik mimie said...

teruskan rose .. chaiyok2 ...

Melor said...

la ingat kan jual susu.

umialya said...

Alhamdulillah..

mama_umar_maryam said...

heppy 4 ko rose ;)

mamalieyna said...

manyaknyeee...lumayan hasil perahan..hehe..Alhamduulillah berterusan rezeki rafiq kan..^_^

nur said...

tahniah ros... x pernah dpt stok yg tersusun cenggitu

Dee said...

syukur..dlm takut susu xde..ada byk gak stok eh..Allah Maha Mengetahui rose..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

all,
thanx..
moga rezeki kami bertambah dari hari ke hari..aminnn :-)