Thursday, November 4, 2010

Maxis User...Help me!


Salam,

aku ade masalah skit ngan phone aku ari ni.....

  

Kejap kuor camni.....ha time camni mmg takleh wat ape2 ..call ke, SMS ke..semua tabley!


pastu dia ok plak..kuor Maxis cam biasa..by this time semua boley la kan..call ka apa...


perkara kat atas tu berulang2..nampak gaya kene call maxis center kot ni..tapi takpelah....tanye korang2 semua dulu..

ade tak any Maxis User kat luor sana yg guna pascabayar or Line?

sbb kat ofis aku ni depa guna prepaid.

takut2la kan..kot2 aku je alami camni kat shah alam ni...

if aku sorang..nampak gayanya..hp aku la bermasalah kot ni..si rafiq suka baling..uwaaaa..*padan  muka, sape suh bagi anak men hp!*

uhuhuhu


esok cuti..yahooooo...


HAPPY DIWALI utk semua rakyat malaysia yg beragama hindu...:-)

16 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Rasanya henpon tu kot yang prob sebab kalau line ni jarang la ada prob... prepaid selalu jugak la...

**tapi kiter tak pakai maxis la, pakai celcom... hehe

**cuma dari pengalaman, biasanya kalo jadi cenggini sebab henpon...

LYaFRINA said...

lya guna prepaid...

rasanya poblem hp tu x dpt detect k..(ehh.. ye k.. pndai2 j lya ni)..
tp rsanya punca dr hp tu...

**rose apa lg, blh request hp baru tu.. hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sal,
harap2 bkn hp la..sbb mmg suka guna hp ni..uhu

lya,
takdenye..nnti hubby kita marah adela..tak sampai setahun lg dia belikan hp ni..uwaaaaaa

chugie said...

emm biasanye setting problem tu.. kene p tanya maxis lah!

hanim.. said...

akak kalo tanya bab2 teknologi ni mmg failed sket..tp wpun akak failed bab tepon, tp akak sgt arif bab gambar kt wall tepon tuh..gambar itiew sgtttttttttttt suweeeeeeeetttt..i like ...

Ena said...

ena pun guna line jugak rose.. tapi setakat ni ok je.. mrmm.. kena p check dulu la nampaknya..

Dee said...

kalo mcm hp kak dee..kena on off dulu..pastu baru ok..

firahadifa said...

hrmmm hp yg problem kottt

ana said...

hp kot problem...tapi x pki maxis, kot2 la betui hehehehe

umialya said...

akakpn x leh komen sbb x pnah pakai maxis.. hrp2 biar le line yg prob

Ieza said...

ieza pakai line x pernah lak jadi camni...mungkin masalah telefon kot..cuma rose try guna phone lain ..jadi lagi x..

wahida said...

maxis mmg lately ni suka buat hal!!

Zaidah said...

tukar celcom ajelah rose...hehehe atau hp baru...

mama_umar_maryam said...

ker line interrupt sbb deepavali? tibe jek..heheehe

Ruziawati Bukhari said...

rose, nk emel add.. nak invite baca blog kak t, ni emel kak t, ruziawatibukhari@yahoo.com

tq

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

all,
thanx sudi singgah n komen..
maxis yg buat hal..
alhamdulillah tak perlu beli hp baru..yey!