Wednesday, November 10, 2010

Mencari Bahana lagik!


Semalam cari bahana sampai aku pening ting tong sbb duk alter template blog..last2 tak jumpe yg ok jugerk..dahtu kenela susun balik layout yg dah tunggang langgang..ceh


ari ni cari bahana lagi...aku g makan jeruk buah dari penang yg si arif bawak balik semalam...pagi2 lg aku dah aim sbb dah sejuk dalam lemari es kat ofis ni..


see...terliur siott nengok....mau taknye..manis2 ada..masam2 ada...perghhh  jilat mangkuk weh..aku suka nih..tapi bkn elok sgt kan makn ni? tapi bukn selalu jumpe...ye dak? ngeeeee lagipun dah lama sgt ngidam ni!


lunch jp td, aku ngap!

pas satu..satu..sudahnye pening!!!!!

adeh..deh deh deh..mak andeh tol la aku nih. uhuk!

15 comments:

lydzar said...

alamak rindunya kt jeruk penang ni..nk sikit mek rose, boleh tak hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lydzar,
hepp mak buyung kenot kenot..ehehehhe...

mamaaerish@eb said...

masam... kak eb x suker... hik3

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ye tau..kak eb tak sker masham2..tapi si mar suka kan kak? ehehe

ana said...

aik..nape mkn jeruk leh pening? tu jerung dr penang ker...sedapnye!

LYaFRINA said...

tuh,... terliur tgk y keler pink tu!!

**agknyer rose blum makan pagi, trus mkn jeruk..

littlehumblelynn said...

rose

telan air liur tgk gambar :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

WAH SEDAPNYA...nak tikit...kita tengah batuk2 ni kalo makan jeruk tu mau jadi lelah jawabnya...

cik puan akish said...

jerok..pebret aku juge...;)sodappp

Ju@Lucky^Mummy said...

wah.. sedap nye...

tp tu la memang bahana memakan nye..

:)

Ena said...

sama la ena pantang nampak tu.. memg terus kecor je kalo nampak.. haishhh!! tapi mengenangkan tak elok tu.. wat2 pejam mata je la.. tapi kalo dah lama & ada org kasi.. belasah jekk.. hehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

yumyum..
psssttt.. mmm, de ahli kuarga baru ke.. hihihi, tp sy kn.. time nk peyet sure nk mkn mende masam.. time preggy kuren!

mamalieyna said...

addoi tgh batuk2 ni kalau pekena..harus la lg teruk batuknye..ngeee///tp kalau tak batuk, i very2 like! ^_^

~~*Lady Salwa*~~ said...

Adeh, tak bahek tau tunjuk mende ceggini kat mak buyung... so, sila pos ke sini sket... hehe

**memang pun, kalau terlebih makan sakit pala sebab ubat dalam jeruk tu kadang2 kuat...

Ieza said...

mak aii terliur gak ni..jeruk penang memang sdap...