Tuesday, November 23, 2010

Buku Kesayangan Rafiq

Salam,

skang ni..rafiq ade 2 buah buku kesayangan..

bila ibu sebut.."mana buku rafiq?" sambil ibu sebut A..B..C..cepat2 rafiq pegi cari

dia ingat tau mane tempat terakhir dia letak/tinggal buku comel tu..ehehe



Buku Alphabet & Nombor..
kene baca kuat2 sambil rafiq suka perhatikan ape yg aku sebut..
dia bebel2 sambil sebut tapi takde butir..kdg2 ade jugak.."geee" ehehhe


 

antara dua buah buku..rafiq suka betul belek part ni..ape tu? eehhhe
gambar baby..wekekke..


rafiq nak adik??? kikikikik....;))



potpetmekrose:
masih tak sempat nak reply komen. dah jejak beberapa rumah kawan2..nnti aku terjah lagi ye..bz skit ari ni..:-)
 

19 comments:

lydzar said...

naluri abang dia dh muncul dah..siap sedia la ibu bagi dia adik soon ye :P

cik puan akish said...

pandai rafiq!!!!apelagi mek....siap sedia....

Zaidah said...

pandainyer rafiq bagitau kat ibu yang dia nak adik....dah bleh ker rose ker kena tunggu lagi setahun dua lagi...

LYaFRINA said...

asya pon ada gak buku g2..
tp apa2 y dipaparkan mengikut abjad y asya punya x sesuai utk umur dia.. nama binatang pelik2.. sepatutnya sesuatu benda y simple n sesuai utk ank2 kenal n ingat..

tp y x tahan huruf U.. dlm byk2 perkara.. cth y diberi kat buku asya tu UNDERWARE.. adoiiii... padahal, UMBRELLA ada..

Ena said...

eheheh...

mat rafiq nak adik la tu.. =P

wahida said...

mmg dah time utk dpt adik pun...ekekekekek....

Noreen said...

pandainyer dia...waahhh cpt bg adik =)))

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahahaha.. i sokong u kwn²..
haah rose, pe lagi.. lipat gandakan usaha tu yer..
hihihihi, me pun sdg berusaha ke arah itu.. =).. Ni tgh fening, alya dh 5 thn thn depan.. aiii, dibuatny x mo skolah.. matiiii akuuu.. :P

Izan Ishak said...

pandainya rafiq!
suka bby maksudnya ibu kena bagi adik kat dia...

[-suziey-] said...

weeee xkan xpaham2 lagi ibu..rafiq nk adik tu..hiks;P good job rafiq:p

umialya said...

rafiq @ ibunya yg nak adik!! he3
jgn marah!!

Dee said...

ibunya yg nak ke rafiq yg nak ni..hihihi..

firahadifa said...

waaa.. syomelnyer rafiq...

a.samad jaafar said...

yang last yang paling best..Rafiq nak adik...hihihi..

rynas said...

lama dia tenung Rafiq nak adiklah tuh..cepat-cepat!!! hehheheh

mamalieyna said...

rafiq nk jd bijak pandai kan...sbb tu suka buku..ehhh suka baby eh...ibunya..jgn wat taktau plak.. ^_^

ana said...

rafiq nak adik la tu...ibu ni buat2 tak faham ker :P

~~*Lady Salwa*~~ said...

faris dulu pun ada banyak buku comel camtu... tapi dah habis lunyai dia kerjakan... hehe

Danial'sMom said...

rafiq da bagi signal ibu berusahala...chaiyok2..hihi