Monday, November 8, 2010

Monday Bluesss


Salam,

dah senin eh
arrghhhhh...boringgg boringgg
dahla keje dah start byk..laagila aku boring..eh boleh ke camtu? waakkakakaka.....*tak bahek dek non!*


cuti 3 ari hanya di shah alam..jalan2..kome buat ape cuti 3 ari? nak pegi i-city yg leh nmpk dari umah aku tu pon cam malas je sebab crowded giler..ade konsert2 bagai..haihhhhhh...


rindu rafiq buuchuk machamm tuu...uhuhu..tak puas 3 ari ulit budak muchuk tu...uhuuhuh..*benti keje ajela rose..24 7 leh ulit anak* kah kah kah


 mode ari ni....BZ

nanti dah ok aku terjah umah korang ye..miss u all...:-) XoXo!



** oh ya, hp aku tak rosakkk...MAXIS yg buat hal..line bengong ari khamis tu..perghhh..lega sbb tak perlu beli hp baru..ngeeee.


15 comments:

ana said...

rose dok seksyen bape leh nampak i-city tu?

mamalieyna said...

ohho...tak best gak sbb ari ni senin....!!!

eT said...

yer ker ramai org kt i-city tuh???hehe
lama x usha p..padahal blkg umah jek..:p

lydzar said...

cuti 3 hari pon duduk kt rumah je, cuma singgah kejap umah MIL hari jumaat tu..boring sungguh terperap kt rumah je

LyNn HaMzAh said...

rumah dekat sangat dgn i-city ker...bestnyer...

Zaidah said...

memang hari isnin selalu bluesssssssss huhuhu

Izan Ishak said...

izan pun sempat ke kl kejap...balik kg lagi... pastu jalan2 bocorkan kocek~

LYaFRINA said...

rose.. dari biru kita membarakan jadi RED kalerrr!!!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kiter jalan merata2... maklum la, jadi bujang kejap... bila lagi nak kuar dating berdua2an ngan somi... hehe

tapi jeles kat mu sebab leh ulit anak hari cuti... uwaaaaa rindu kat faris....

Nour Eyza said...

kat i-city 6hb aritu ada hot fm nite jam kn.. hehehe..
mlm2 ade bunyi bunga api.. sy pn dngr.. dr uitm je..hehehe

MrS. F!zA said...

malas nk kije setelah bercuti selama 2mggu..huhu

acik mimie said...

acik mimie tak p mana ponn ... jalan2 putrajaya je kejap ptg smlm .. en somi keje ...

Ena said...

tu la.. arini semua dok pakat maleh weyh!.. pastu kije banyak kemain.. ni pun sempat gak rehatkan mata kat sini.. keh keh keh

wahida said...

saya pun monday blues jugak...weekend pun duk umah jer..layan DVD sampai lebam..hahaha!!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ana,
kita kat sungai rasau. betul2 tepi tol sungai rasau tu..nak2 plak umah kami mangkuk tingkat, mmgla nampk dr atas..ehehe

iena,
betull..sokong 200% ngeee

et,
samala..mmg dekat sgt..tapi sejak makin ramai org dtg, makin malas nak g jengah. nmpk cam makin lawo je

lydzar,
heheheh...mak yong rehat2 la ye..:-)

lynnn,
iye...masa baru bukak2 dulu dah p..tp skang makin cantik..:-)

kak zai,
haa jom layan blues..wekke

izan,
samala..sama2 bocorkan kocek..wekkek

lya,
yehaaaaaa...eheheh

sal,
ade pros n cons..okla tu..ngeee

nour,
ooo patutlaaaaaa
melalak sampai dengor kat umah den...huhuhu

fiza,
uiikkk....kenot2..dah lama cuti tu..ngeee

mimie,
biasala tu..if en somi keje kita pon mmg takde mood nak kuar jenjalan

ena,
biasala tu...suh keje tunggu sat..wekkeke

wahida,
sampai lebam? cite gusti2 ke? wekkekekekkeke