Monday, November 22, 2010

@ Pasar Pagi Shah Alam


Nila bahana rafiq demam tu...kami bawak p pasar pagi..paneh2 rembang tu..wekkeke..nak buek camno. Mano den nak tahu anak den tu nak domam..ngeee

actually aku teringin nasi lemak stadium..kat pasar pagi seksyen 13 ade...bes woo..ayam berempah dia la paling aku suka..

pastu mcm biasala aku la yg suke pegi sana..suami aku tak sker sgt sbb paneh..wekekkekeke...tapi layan ajela bini dia ni kan di hari minggu sbb dia tu kan bz manjang..kalahkan menteri..ngeee


 Boring..tapi sempat lagi posing maut utk ibu..:-)


 Nasi Lemak Stadium...wallaaa



antara sebab2 lain aku suka g pasar pagi..inila sebabnye..ade byk benda2 yg takde jual kat pasar malam biasa..aku suke..suke tengok ajela..belinye idak..wekekk

 Baked Potatoes...ala2 Wendy's gitu..cam2 rasa ade leh taruk atas dia...request aje nak tambah ape..
 

 Takleh blah..siap bawak lesung besar bagak tu..Somtam ni makanan thai kan? lepas2 ni if pegi lagi nak rasa yg ni la plak...


En suami yg dah boring melayan bini ..wekkekek..sori yang...


tujela gambor aku sempat snap..pastu aku dh sibuk cari  sticker tampal kat dinding tu ha..nnti aku buh sini kisoh sticker tu..gigih okeh menampal..ni penangan mamalieyna la ni..ehehhe:-)

19 comments:

lydzar said...

ni la masa dia nk tebus balik masa dia yg bz pasal kerja kan..
ala takyah la rasa bersalah rose hihihih..

kami pon bakal ditinggalkan ke outstation berhari2 bulan 12 kang..uwaaaaaaa!

Sidratul Muntaha said...

paso situ mmg best!
terbaeekk!!
lama dah aku tak pegi.
klu pergi sana,mkn saje!
burrp!
kenyang...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

dah lama tak pi pasar ni, husband kita kalo pi pasa ni siap wat syarat, kalo lebey dari kol 9.00 pagi baru nak gerak tak jadik pi mesti kuar awal2 pagi sebab nanti dah tengahari panas terik balqis jadi moody sebab penat, kalo time nak dekat2 raqya sonot pi kan. macam2 ada..orang panggil pasar karat ek rose...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

lupe nak habaq, cantik pose rafiq tu, ada stail k...kalo ada contest pose cun leh menang ni

wahida said...

x pernah rasa somtam...mcm mane ek rasa dia?

LYaFRINA said...

waaa...
lama x dtg sini.. zaman dolo2.. sinila tmpat lya selalu dtg pg2..
dulu time tgu result spm, lya ambik kursus persijilan kat ptpl tu.

acik mimie said...

acik mimie tak pernah sampai tempat ni .. selalu dengar org cakap je ... nanti nak set time nak dtg sini ...

Ena said...

ena tak pernah p lagi.. jauh nun... hoho..

cian rafiq sampai demam yeh!.. huhu..

nasi lemak tu nampak sedap.. ngah laporrr ni.. tak tyau nak makang mende pulok..

Fieza79 said...

ronda2 pasar pagi mmg syiokk...tp pasar pg situ nmpk lg best je..hukk jauh nk g..huhuu

tempek jgn tk tempek rose...umah kiter pon dh penoh asik tempek2 je..ekekekk

zue @ annaleeya said...

wahhh... menimbun nasi lemak tuh... nmpak sedap... lagi sedapla menambah lemak yg sedia ader... heheheh....

y@n@ M!B said...

weehuu dia punyer sambal tu mengancam! nyumm~ ^_^

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
wah,mcm menarik je..bila la nak sampai sana pepagi..huhu..

chugie said...

sy pun dh lama x pegi pasar ni.. dolu masa zaman2 muda mudi, selalu terjah pasar ni tau!

mamalieyna said...

wooo lama giler tak pi psr SA sana..sejak kawen! hoho... nnti2 nak terjah la..tp tu aa kan, kalau time panas..mmg panas giler..cian rafiq!

woooo posiiiing terbaeeek la rafiq..kiut sangat!

ooh nnti snap2 tau hasil tempekan wall sticker mu..hehe.. =P

mamalieyna said...

wooo lama giler tak pi psr SA sana..sejak kawen! hoho... nnti2 nak terjah la..tp tu aa kan, kalau time panas..mmg panas giler..cian rafiq!

woooo posiiiing terbaeeek la rafiq..kiut sangat!

ooh nnti snap2 tau hasil tempekan wall sticker mu..hehe.. =P

Dee said...

sedapnya baked potatoes tu rose..

kak dee pun dh tampal2 kt bilik air ngan bilik mandi..kt luar nk kena cat dulu baru leh tampal..hehehe..

umialya said...

lamanya akak x makan somtam.. sedapnya!!

~~*Lady Salwa*~~ said...

wallah, nampak sedap lak nasik lemak tu...

dah pernah merasa somtam tu kat pasar tani sini... rasa cam biasa2 je... boleh la... hehe

Muhammad Haikal said...

thanks sbb suka nasi lemak stadium tu... ni video kat pasar tani
https://www.youtube.com/watch?v=kSlHA-VRhko