Tuesday, November 16, 2010

Orang yang tak serupa ORANG


Salam,

sambungan entry pagi tadi k.


rafiq takut benda alah ni la ha..CLOWN

actually banyak lagi benda lain yg rafiq takut..tertutamanya..Orang tapi tak rupa orang..ahahahah camno tu??

  • Patung yg pakai baju lengkap & cukup sifat ade muka segala
  • Patung yg pakai baju lengkap, ada kepala tapi muka kosong
  • Badut @ Clown

itula benda2 yg rafiq sgt takut setakat ni...aku pon tak tahu nape..maybe dia duk pikir.."benda ni rupa cam orang..tapi nape tak gerak, nape takde idung, mata..dan clown tu plak idup bergerak..tapi nape rupa scary.." 


agaknye lerrrr dia cakap camtu....ahahhahah



 menangis sekuat hati...abahnye plak mmg sonot mendajal anak..apo laie..kan main sonot gelakkan anak..uhuhuh..omaknye pon tumpang gelak la..ngeee
tengok gambar atas tu, mcm gelak kan? tidak ye, dia nangis meraung sambil genggam kemas baju abah dia..wakakakk 


 Clown tu bagi pedang...tapi tengokla, dalam kete dia gigit..da tinggal ini je belon tu..dah rupa sosej..agagaga


okla..ni last posting untuk minggu ni..aku balik kg hubby kat peyrock..amek cuti sehari je on khamis...
Selamat menyambut hari raya Aidiladha utk semua....

hati di jalan raya bagi yg balik kg tu...pesanan utk aku jugak la tu..eheh

selamat bercuti..:-)

16 comments:

mamaaerish@eb said...

ha ha ha... aerish pn giteww sb auntie dier pn ader yg takot... camno nk buat?... ;p

Ena said...

alahai.. rafiq2..

ingatkan takut mende la tadi.. hahaha.. kelakor jekk..

Salam Aidiladha rose.. dan semoga dipermudahkan urusan.. amin

Dee said...

budak2 mmg takut ngan clown kan..maybe sbb mekap dia mcm hantu tu kot..hehehe..

salam aidiladha rose..

ana said...

perak kat ner? hubby ana pun org perak gak..hehehehe slmt ari raya!

Zaidah said...

magiklah rafiq pedang terus jadik sosej...tak ape nanti ibu bleh goreng sosej tu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kak eb,
hhehe..auntie dia pon same eh..kikikik tak dapek nak nolong..ngee

ena,
salam aidiladha jugak utk ena..:-)

kak dee,
scaryyy..tu depa takut..kikik

sama2 kak..:-)

ana,
kat telukintan..ana balik perak kg hubby gak ke?

kak zai,
tula dianye..goreng pon sodap..kikikik

~~*Lady Salwa*~~ said...

Hehe... faris masa kecik2 dulu takut gak ngan clown nih... tapi bila dah besar dah tak takut dah...

**selamat hari raya Rose... kiter pun raya kat Perak gak... Tapi balik kedah dulu, petang raya baru zass ke Perak..

Ate, dekat je... hehe

Amy Syaquena said...

salam..

OMG i hate clown ..amy takut x tahu kenapa..

baincardin said...

Selamat Menyambut Aidiladha!!!~ ^_^

Mieja@Faiza Amir 2001 said...

hehehhehehhe adehhh comelnya...takut betul rafiq:):)

wahida said...

salam aidiladha utk rose sekelurga....peluk cium rafiq utk saya yer...

nOrBee said...

comeylnyerr die..

Dilla Ady said...

ooo...takut clown ye..

bdk mmg kot..kan clown mekap pelik2 kan..

mamalieyna said...

hahaha..ok lah tu, ada gak menda dia takut..ekeke..

selamat hari raya rose! moga selamat pergi n balik ye...

mama_umar_maryam said...

hehehe,rmi rupenye budak takut clown nih,kdg muke putih tp tgn itam,hahahah

Ieza said...

he3..rafiq takut badut rupanya..sama lar cam anak ieza dulu2..

apapn slamat bercuti...