Tuesday, November 30, 2010

Cash out Nuffnang?

Salam,

Ari ni satu lagi BE jd ME..alhamdulillah..rezeki2..bertambah la baki dalam amount terkumpul utk dicash out kan..kira2 leh beli sebijik SSC..wowe..alhamdulillah...
.
ape2 pon..blog aku ni biasa2 saje..takde menarik sgt. so nak dpt earning yg aku nak cash out kan nnti..mmg berjanggut jugakla nak dapek..wekekek..lainla blog anje nun..mak aih banyoknye BE dia..berderet2..jeles mak noks! jeles utk kebaikan tak salah kan? ngeee
.
Alhamdulillah...yg aku nak cash out tu leh amek skit utk kategori lucky draw GA/Contest yg aku akan buat tak lama lagi...Utk hadiah utama dah ade sponsor utk hadiah..dah siap nanti aku reveal GA/Contest yg aku akan anjurkan nanti K..tungguu....ade adiah menarik tertarik menarik deBooommm...hehhe..akan ade 2 kategori ya..:-)

hari ni another BE jd ME..iaitu iklan Dutch Lady since october 2010..before this Sanofi tu..paling lama melekat kat sini..since April 2010..terima kasih!




terima kasih tak terhingga juga kepada semua geng blogger yg sudi singgah blog kecik aku ni..dan tinggal komen. aku sgt2 hargai..ade juga yg nuffnangers lain jenguk n tinggal komen, tapi tak appear nama korang kat sini..tatau nape..






oh ya, if korang tengok kat recent nuffnangers yg jenguk blog korang tu yg appear gambor camni...
v
v
v
v


ini adalah aku ye..dia akan appear nama Aku Betul! tapi gambor tetap mek rose...hahaha..actually blog aku ni under account suami aku yg sudah lama berblog..skang ni suami aku dah takde masa langsung nak hapdet blog sbb bz mengalahkan menteri..wakakak..if rajin, sudila jenguk blog dia..ade kat tepi kiri nun..



 skang kat blog Pot Pet Mek Rose tinggal 2 BE aje..uwaaa..tapi takpelah. Janji ade kan? wuwuwuwu..dah nama pon blog cap ayam. ape yg ko harapkan sgt mek rose oii....alhamdulillah..:-)


oh ya, ini adalah income tertingi yg suami aku pernah dapat sepanjang dia berblog..tapi skang tak dah..dia dah jarang giler update blog sbb bz melampau. tiap2 minggu otstesen..huhuhuhu



Semua paparan di atas hanyalah untuk beri semangat kat korang semua...bkn nak berdabik dada..tepuk dada tanya iman..juga untuk aku ye..so kenela rajin2 update..eheheh....:-)




potpetmekrose:
nanang *nama manja nuffnang* nanti bagi BE byk2 ye..wekekke tenkiu so much!

17 comments:

Suliana said...

ok la tu. mcm su ni, BE pun tak de. camana nak buat tu ye??

cik puan akish said...

hah..betol la tuh..bayang be pon aku cam tade nmpak...ahahahha

~~*Lady Salwa*~~ said...

leh la belanje kiter pasnih... hehe

chayok chayok... moga makin bertambah la masyuk tu ye... :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

su,
maybe account blog suami sy tu dah familiar ngan company nuffnang kot, tu selalu dpt BE..dulu2 selalu gak dia g function nuffnang, tp sejak BZ takde dah join langsung even dpt invitation..tak pun g blog anje tu..byk info kek sinun..ehehe

akish,
takpe2, ko g suluh kasi terang kang takdela nmpk bayang je bebs..wekekkekeke gurau2 eh..jgn mare

sal,
buleh2..meh sini nnti kite lanjer eksrem..eheeh

LYaFRINA said...

wah.. tahniah rose...
xpe.. semua tu rezeki dr allah swt.. ada contest yer.. sukanyerrrr..

** rose..kat lya mmg selalu ada nuffnanger aku betul.. tp dulu pic husband rose kan?? skarang lya x perasan plok..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lya..tenkiu..syukur...:-)

a'a..dulu gambor dia..pakai tengkolok..wekekke tapi since sy je berblog skang, dia suh tukor gambor profile. takut org terkeliru

[-suziey-] said...

waaaaa ade jgk rezeki smbil blogging..ok la kan..still rezeki yg kena disyukuri :)

Amy Syaquena said...

salam..

alhamdulillah rezeki tahniah ye..

ana said...

wah...ratus2 tue...jeles i tau. terus dtg mood nak berblog balik hahahahaha
dasar mata duitan!

**sHiKinn** said...

ok la kan drp takde..mcm sy ni br daftar nuffnang,pastu mana ada BE lg..hish kena blajar ngn otai-otai ni mcm mana nk up trafik..

MOMMY NADIA said...

wowee jr juice!!!
best tu rose..at least ratus2 jgak tu..congrats!!

nanti cash out bolehlah buat kenduri tu ;)

hehehe..name kita kuar jgak..yeay!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

takpe rose,
pelan² kayuh..
sket² lama² jd bukit..
tp manyak wooo earning nuff somi awak ekk.. cayalah!

Fieza79 said...

huhh best je kan..kalu dpt pendapatan cm gitu...huhuu bl nak dpt ni...giler nya lembapp..bla buleh cash out ni..

tahniah rose...cayok2..

lydzar said...

mak ai byknya income hubby rose dulu. takpa skg ni bini dia penyambung legasi :)

nk join la GA rose nnt

chugie said...

alhamdulillah.. dh nak cash out kan nuffy ek? siap buat GA lg... bagusnye die.

meriah tul income cik abg awk dulu ye.. nape x nk aktif? berbaloi tau!

umialya said...

tahniah

Ieza said...

bestnya org ada nuffnang...boleh selalu kira duit...