Wednesday, November 24, 2010

Pergi tak kembali - Al Fatihah utk arwah Aishah

Salam,

aku masih terkejut, terkedu dpt berita kematian sorang blogger dari blog Lya tadi..baru 2 hari lepas aku jenguk blog arwah sbb dia ade kembar 3..dan ketiga3 nama kembar tu adalah nama2 yg aku pernah list if aku dapat anak perempuan..*alih2 boboy lak* huhu

arwah dikatakan meninggal sbb jatuh dalam bilik air..wallahualam..ape2 pon, kita tak tahu bila ajal dtg menjemput..semua sekelip mata..

nama blog dia pon dah buat aku tersentuh....Aishah Kenangan Terindah..
even tak kenal dialam nyata..aku terkedu bila ingat arwah tinggalkan 6 org anak termasuk 3 org kembar..

semoga Arwah ditempatkan dikalangan org2 beriman..

al-fatihah...

26 comments:

Ann said...

sebak.


baru je kesana tadi. sbb sebelum ni pernah singgah kat blog arwah sbb dia ada baby kembar 3.


sayu tengok gambar anak2 kembar tu. kecik lagi dah merasa kehilangan ibu.


semoga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang beriman. amin.

Fieza79 said...

sedihh kan...baru pd td jengah sana...mmg tk sempat kenal lg pon...

Al-fatihah..!

Cik Puan*PIE said...

ya-allah, sedihnya.tgk kembar2 tu kecik2 lagi..sian sgt.
Al-Fatihah

lydzar said...

baru jugak ke sana tadi..

memang pilu bila pikirkan yg baby kembar tu kehilangan ibu dorang diusia yg terlalu mentah..

harap2 ayah dorang akan terus menjaga dorang dgn penuh kasih sayang. kot ye pon nak gantikan ibu dorang, cariklah yg betul2 sayang anak2 berenam ni

LYaFRINA said...

betul rose.. sebak sgt2..

tagline blog dia pun dah menyentuh hati kan...

dan lg sedih baca komen terakhir dr entri arwah y last tu.. dia seakan tahu je dia akn pergi selamanya..

" jgn berkecik hati ye kalo sy x dpt follow lagi "


asyik t'ingat2 j ayat ni

Ena said...

rose,
ena pun baca gak pagi tadi.. memg terasa sedih jugak la walaupun tak kenal yerla.. meninggalkan anak2 nya 2 org tu.. lebih2 lagi kembar 3 tu.. menyayat hati betul kan..


Al-fatihah buat arwah..

Ros said...

Ajal maut di tangan Allah..selalu terfikir apa akan jd pd anak2 klu sy pergi dulu.....

Mieja@Faiza Amir 2001 said...

alfatihah buat aisyah
sedihnyaaaa....meleleh air mata tgk anak2 yg masih kecil......kesiannnnya.....:(:(:(

Ju@Lucky^Mummy said...

Al-Fatihah.. semoga rohnya di cucuri rahmat..Amin

Suliana said...

alfatihah. su pun belum pernah jengah blog kak aisyah ni.. sayunye meninggalkan anak2 yg masih kecil.. moga dia ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..

eB@mamaAerish'n'Aed said...

alfatihah... kak eb lak ari nih baru tgk sbb ramai yg post n3 psl tuh... terkedu...

puterihannan said...

al fatihah buat arwah...

p/s: sangat shock bila mana membaca n3 ini.. dan terus terjah ke blog arwah.. sangat sedih melihatkan 3 kembar yg masih kecil.. apa punca kematian??

wahida said...

al fatihah...takziah utk keluarga arwah

umialya said...

al-fatihah, moga rohnya dicucuri tahmat. Amin

Adyshariz said...

salam ros,

ajal maut di tangan Allah, tidak dicepatkan atau di lambatkan walau sesaat, yg melihat pon dh merasa berat akan kesan kpd anak2 dia, apatah lagi keluarga dia,

sayu betul hati tgk anak2 arwah yang masih kecil..:-(

Allah lebih menyayangi arwah..
Al-FAtihah buat beliau

Naurah Napiha said...

Macam xpercaya..saya pernah ke sana sebelum ni..pernah menanyakan tenteng 3 org kembar nih..mcm mne akak tau?ape2 pun al-fatihah buat beliau..

Dee said...

al-fatihah..td pg dee baca..sedih betul..anak kembar 3 sgt cute..moga mereka sekeluarga tabah..

~~*Lady Salwa*~~ said...

sedihnya... kesian kat anak2 dia yg masih kecil tu...

Al-fatihah...

Cik Aada said...

alfatihah.....

mama_umar_maryam said...

Allah..sedihnya..alfatihah utk arwah..baby kembar 3 pulak tu..huhu/./

MATAHARI said...

Alfatihah..... sila ambik award kt blog saya ya

chugie said...

alfatihah utk arwah.. rasa2 mcm pernah ke blog beliau jugak.

rynas said...

sedihnya bila tgk anak-anak dia yang kembar tu. moga rohnya dicucuri rahmat amin

shima said...

al fatihah..

**sHiKinn** said...

tu la kan..kalau dah ajal dtg,mmg tak tunggu kita dah..bila2 masa jer.sedih dan terkejut juga.sb pernah singgah kat blog dia bg komen.nak buat macam mana,
Allah lbh sayang kan dia..Al-Fatihah.
Semoga keluarganya tabah menghadapi ujianNya ini.

.:mUnies:. said...

alfatihah...tak sanggup rasenye nk tgk anak-anak die..sedih sgt