Thursday, November 25, 2010

Sarapan apa?


Salam,

arini aku nak buat2 bizi..kah kah kah..takleh nak bebel panjang2..nnti free baru update lagi...

dah sarapan ke?

aku sarapan ini sajork pagi ni..dah naik muak ngan sarapan2 kat cafe belakang nun..



Susu HL kegemaranku + Roti bakor buh jem & peanut butter..bes bes



potpetmekrose:
1)masih belum sempat nak reply komen kawan2 yg sudi singgah n komen..rasa cam pelik  plak tak reply komen kome..uhuh..
2) Arini - 6 Disember konvokesyen ke-73 berlangsung. Jem sudah pasti dekat pintu belakang nunnnnn...haih! 

17 comments:

Fieza79 said...

kfieza lg suka bekfes mcm itu...sebab jemu asal ns lemak..bihun..nasi lemak..balek2 itu je...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah sarapan yang berkhasiat tu...kita makan mee hoon je pagi ni...

Dee said...

oh..dulu2 kalo pesta konvo kt itm best..cuci mata..hahaha..akak bfast nasi lemak je arini..

Adyshariz said...

bekpes...biasa-biasa jer, ayam goreng ngan meehoon..ukk.maunya sampai tgahari aku kenyang rose...hehe

alhamdulillah..

~~*Lady Salwa*~~ said...

kira ok la tu... kiter makan meskut (biskut) kering je... huhu

Sama la, dah tak tau nak makan apa kat cafe tu... asyik menda yg sama je... huhu

Mieja@Faiza Amir 2001 said...

sedapp...nk cikit.......:)

[-suziey-] said...

erkkk U mana tu? konvo ke 73? means dh lama U tu..

sempoi n sedap bekfes tu..

NM02 said...

dah beli tapi lom mkn... tekak rasa tak best plak

Zaidah said...

rose tak konvo sama ker....

hajarus said...

bekpes yang berkhasiat.. hjr bekpes roti canai banjir jer pagi nii... :)

lydzar said...

sama lah hari ni baut2 bz..baru sempat nk jengah pantry...buat air teh o dan cekup segenggam biskut bulat bulat kecil masin sedap..hehe..

bungacahaya said...

Kesedapannn nyerrrrr..............

umialya said...

sedapnya tgk susu tu.. naaaakkkk jugak!!

wahida said...

kat umah mesti ada stok susu fresh milk Dutch Lady ni...

Ena said...

heheheh..

arini terlepas sarapan.. haihh

ena kalo makan roti mesti ngan peanut butter tau rose.. tapi ena je la yg suka.. huby tak mkn lgsung.. huh!

HL? sedapnya...

Suliana said...

su tak tahan sarapan susu plain pagi2. mesti kentut busuk & berak2.. hahaha..

aLyNnZ said...

rose nie menu utk diet nie..
sdg berdiet ker rose..?

biler lar alin boley telan susu segala jenis susu..