Thursday, November 11, 2010

Rafiq Sayang Ibu.....ngeee


Last week, aku snap2 gambar rafiq smbil2 dia ralit main beg skolah..actually beg umah pengasuh tp aku panggil beg skolah..ehehe saje nak kasi dia familiar with perkataan "sekolah"..

ingat tak gambar aku buh yg rafiq suh relax tu?? ehhehe..gambar2 kat bwah ni amek pd ari yg sama la tu..



 hari2..tak sah if rafiq tak godek2 belek2 beg skolah dia ni..kuarkan satu2 benda..dari baju kotor sampaila botol2..haihh..saje nak kasi ibu fenin tgk brg sepah2..


Then aku tanye..rafiq sayang ibu tak? dia akan cakap.."eemmm" siap ade nada..cam org ngah cium pipi....wekekkeke..
aku terkejut gak. sbb biasa dia wat derk je..sambil main2 if aku tanye camtu..aahhha ari tu mood dia okla tu kot..hehe 



pandai bergaya camni if aku nak snap berdua ngan dia....cute je. *puji anak sendiri nampak* kah kah kah



potpetmekrose: 
perasan tak, skang aku dah tak edit gambar n letak watermark? ahaks. tetiber rasa cam malas nak buat.

18 comments:

lydzar said...

dalam hati rafiq, mesti la sayang sumber makanan aku nih hihihi :D

same la kita, malas dh edit n watermark gambar..

Ieza said...

mesti lar sayang..

Ena said...

mesti la kena puji anak sendiri rose.. sapa lagi kan!.. DAN PUJAIN TU BUAT ANAK LEBIH SEMANGAT..

MrS. F!zA said...

eh mstilah syg kan rafiq..hari2 ibu kasi rafiq susu berkhasiat..hehehe
ibu syg rafiq tak?rafiq tanya ni

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bagusnya rafiq sayang ibu ek...suka kan kalo anak2 cakap camtu

shima said...

hehe..cute...kalau anak dh besar nnt ajar dia peluk kita plak..syahdu tul rasanye

ana said...

hehehehe...klu bukan mak, sape lagi nak puji anak sendiri ye tak?

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

mesti si rafiq ni dok sabo nok g sekoloh doh kang. tu yang sokmo wak kubang beg tu. tol tak rafiq?

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
mmg comelll sgt rafiq..;)

mamalieyna said...

bijaknye rafiq!!! ^_^

oooh auntienye kes lak, puas la dok tanya n ajar abg arif suh sebut...'sayaaaaaang mama!'...dia main gelak2 jer...gewaaammmmm! then ajar lagi..'i love mama!'...lagi dia main gelak2 sengih2x..haih la.....gewaaaaaamm!

tak edit pic, besar la saiz dia mek rose..huhu..

mama_umar_maryam said...

xsalah weh puji anak sendiri,mmg rafiq cute lor ;)

wahida said...

rose, saya pun dah rasa malas nak letak watermark...publish je terus...

Dilla Ady said...

alalala...terharu kan bile anak wat camtu..

Cik Puan*PIE said...

mstilah syg...ari2 dpt bekalan susu dr ibu kan..tu yg buat ank bujang awk tu xnk bcenggang ngn awk mek...

littlehumblelynn said...

rose

comelnya rafiq senyum tunjuk gg tuh:)

~~*Lady Salwa*~~ said...

sweetnya... musti rasa best je kan bila anak dah tahu apa itu 'sayang'...

pandai rafiq pose ye kalau amik gambar... hehe

firahadifa said...

huh.. farrihin lansung buat derkk je bila ask sayang mama tak..

rynas said...

ala-ala comeinya Rafiq..